*

Rejser

Lillelunds gastronomiske verden: New York

JP's madanmelder og kulturjournalist giver tips til god mad og drikke i »The Big Apple«.

Niels Lillelund har i en lang årrække været Jyllands-Postens faste madanmelder og har i den kapacitet rejst og besøgt mange gastronomiske højborge rundt i verden.

Her er hans tips til, hvad man skal spise og drikke, når man besøger USA's mest ikoniske by, New York. Lige fra det knap så dyre pizzasted til det eksklusive Michelin-miljø.

Afgørelse: Sygdom hos flybesætning kan give erstatning

Links til de anbefalede restauranter:

Joe's Pizza New York City

The Spotted Pig

Atera

Se også: Denne familie lever som lykkelige nomader, selvom de er millionærer:

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Annonce
Bolig
Hun fandt sit kreative drive på en gård langt ude på landet
Cecilie Elisabeth Rudolph er en kreativ sjæl, som både arbejder med tekstil-, print- og materialedesign. Hun deltager netop nu i udstillingen “Our Scissors” om Fiskarssakse på Helsinki Design Museum og har et julesamarbejde med designfirmaet Stilleben. 
Se flere
Hun fandt sit kreative drive på en gård langt ude på landet
Cecilie Elisabeth Rudolph er en kreativ sjæl, som både arbejder med tekstil-, print- og materialedesign. Hun deltager netop nu i udstillingen “Our Scissors” om Fiskarssakse på Helsinki Design Museum og har et julesamarbejde med designfirmaet Stilleben. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her