*

Rejser

Heldige vindere: To fik lov til at sove på toppen i ikonisk pariserhjul

Et par vandt en nat i en af London Eyes kapsler. Se, hvordan de boede.

Rejsesitet Tripadvisor og firmaet Wayfair havde, i samarbejde med London Eye, udloddet en konkurrence, hvor et heldigt par fik en overnatning i en af kapslerne - helt oppe på toppen.

Eventen var en fejring af Londons diversitet og farverigt indrettede boliger.

Parret, der ikke vil frem med navn, fik en nat i den jungle-inspirerede indrettede kapsel. Kapslen blev standset helt på toppen, hvor de fik lov til at sove under stjernerne.

Hvis de skulle have brug for adgang til toilet, måtte de kontakte personalet nede på jorden, der så ville køre kapslen ned - for der er ikke toilet i kapslerne.

Se også en top 5 over de mest besøgte lande i verden:

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Annonce
Biler
Se flere
TV: Store- og lillesøster taler i telefon sammen to gange om dagen
Susanne Hvass Aalders på 68 år er storesøster til Ulla Ranum på 65. Selv om deres liv har udviklet sig meget forskelligt, er de tæt knyttet til hinanden og taler sammen i telefon mindst et par gange hver dag. De mener begge, at deres nære relation blev grundlagt i barndomshjemmet i Randers. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her