*

Rejser

Flyselskab forsinkede afgang og gjorde passagererne ellevilde

Forudseende passager fik Alaska Airlines med på sin gode idé og gav alle ombord en oplevelse for livet.

Se videoen herover.

Alaska Airlines høstede noget så sjældent som jubel over en forsinkelse, da de den 8. marts sendte maskinen fra Alaska til Hawaii 25 minutter for sent i luften.

Astronomen Joe Rao fra American Museum of Natural History havde nemlig øjnet muligheden for en storslået oplevelse. Hvis flyet lettede 25 minutter senere end planlagt, ville det krydse skyggen af den totale solformørkelse over Stillehavet.

Se, hvordan passagererne tog imod forsinkelsen, i videoen øverst i denne artikel.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
TV anbefaler
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Søg i vejviseren
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bolig
Top 10: Her er de dyreste liebhaver-sommerhuse på Danmarks guldkyst
Mellem Tisvildeleje og Hornbæk i Nordsjælland ligger landets suverænt dyreste sommerhuse. Er du klar til at smide et stort millionbeløb efter en nyt sommerresidens, er der her garanti for ren liebhaver-luksus. 
Se flere
I erindringslejligheden kan et liv ændre sig ved synet af en tæppebanker
I februar modtog museumslærer ved Den Gamle By Henning Lindberg en pris for sit og museets erindringsforløb for mennesker med demens. Erindringslejligheden besøges hvert år af 1.500 demente - blandt dem er Eigil, Asta og Ellen, som du kan møde her. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her