*

Annonce
Tophistorie
Seneste RejserRSS Rejser feed
01.09

Snup en smuttur med krydstogtsskib fra Danmark til St. Petersborg

Flere danske krydstogtsskibe sejler til Skt. Petersborg, hvor man på en gåtur langs hovedgaden kan opleve den ekstravagante arkitektur og byens rige historie.

31.08

Blaffede 40.000 km: Måtte vente i vejkanten, mens chauffør var sammen med prostitueret

På et år rejste Jeppe Grand Egsgaard på tomlen igennem 26 lande.

31.08

Redaktørens liste: Her er det billigste tidspunkt at booke hotellet på

Og så har flere flyselskaber valgt at lave en luksusudgave af deres "monkeyclass". Der er flere gode nyheder fra rejseredaktøren denne uge.

29.08

På komfortabel opdagelsesrejse i Stillehavet

Ekspeditioner er sin egen niche inden for krydstogtverdenen. Skibene er komprimeret til en størrelse, der gør det muligt at besøge steder langt fra civiliserede samfund – som på denne rejse, hvor Silver Discoverer krydser Melanesien og blandt andet kaster anker ved Solomon Islands og Vanuatu.

28.08

Briterne elsker den ferieform, som tyskerne fravælger

Når briterne tager på ferie i Danmark, går rejsen oftest til København. Men mens briterne vil have storbyferie og gastronomiske oplevelser, vælger tyskerne en helt anden del af landet.

28.08

Denne lufthavn drives kun af solens stråler

Verdens første CO2-neutrale lufthavn er blevet en realitet. Den er drevet af så mange solceller, at de kan dække 90 fodboldbaner.

28.08

Nu flokkes campingentusiaster fra hele verden til denne by

Den tyske by Düsseldorf er sidst i august samlingspunkt for campingentusiaster, når verdens største campingudstilling igen afholdes i byen.

28.08

Tag på sejltur blandt sydeuropas mest imponerende ingeniørmæssige bedrifter

Sejl ned af Canal du Midi, pg nyd samtidig Sydfrankrig flyde forbi i et behageligt tempo.

27.08

Jambo Feriepark byder velkommen på swahili

”Jambo” er en velkomst på swahili. Og man føler sig bestemt velkommen på campingpladsen ved Saltum, der har vundet flere europæiske og danske priser.

27.08

Fattiglus? Sådan rejser du som en millionær

Tag på drømmerejsen uden for sæsonen, rejs efter valutaudsving og skru charmen på. Her er fem bud på, hvordan du får ekstra luksus for samme penge.

27.08

Nu kan du rejse jorden rundt uden penge og dankort

Bitcoins er ikke rigtige penge ifølge Nationalbanken, men det er en 28-årig eventyrer ligeglad med. Han rejser kloden rundt og vil kun betale med den eksperimenterende valuta undervejs.

Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Biler
Jeg hader at sejle (nogle gange...)
Signe Storr har tilmeldt sig årets udgave af singlehandsejladsen Silverrudder – Challenge of the Sea. Men før hun kan deltage, skal hun lære at sejle. 
Se flere
Bolig
Test: Find de billigste byggevarematerialer og værktøj med ny app
Bolius har testet appen ”Byggevarepriser”, som lader dig sammenligne priser på værktøj og de mest almindelige byggevarer. Læs den her. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her