*

Mad

Arla tilbagekalder desserter efter fund af skimmel

Mælkedesserterne er blevet solgt til bl.a. dagligvarebutikker landet over.

Mælkedesserterne er blevet produceret ved Brabrand Mejeri. Arkivfoto: Jens Dresling

Mejerivirksomheden Arla har torsdag valgt at tilbagekalde flere mælkedesserter, efter der er blevet fundet skimmel i nogle af pakningerne.

Det oplyser Fødevarestyrelsen på dets hjemmeside.

Der er tale om produkterne "Protino syrnet mælkedessert æble/kanel" og "Protino syrnet mælkedessert rabarber/vanilje" - begge med mindst holdbar til datoerne 11., 16. og 27. oktober.

Desserterne er blevet solgt til dagligvarebutikker over hele landet samt til cateringvirksomheder.

Pga. skimmelvæksten vurderes produkterne til at være uegnet som føde, og det anbefales derfor, at produkterne kasseres eller leveres tilbage til der, hvor de er købt.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
TV
Annonce
Annonce
Annonce
Bolig
»En skønne dag skal vi alle i gang med den sidste oprydning«
Den svenske designer Margareta Magnusson er aktuel med sin bog “Fru Magnusson rydder op!”, hvor hun giver tip til, hvordan man får styr på sine ting og sager. Enten én gang for alle eller løbende. 
Se flere
Rådmand: Voksende børnetal bør påvirke kommuneplan
Udviklingen af aarhusianske byområder skal ske under hensyn til, hvor der er ledig kapacitet i dagtilbud og på skoler, mener børne- og ungerådmand Bünyamin Simsek (V). 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her