*

Privacy Policy Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her
Mad & Vin 16.02.2013 kl. 10:00

Sådan steger du bacon perfekt

Brunch-bordets lækreste bacon er skåret i hånden.

Det er godt at vide:
  • Sværhedsgrad: 2
  • Forberedelsestid: 5-10 min
  • Arbejdstid: 8-10 min
  • Portioner: 2-4
  • SE FLERE OPSKRIFTER

Det kan give ekstra point ved brunch-bordet, hvis den stegte bacon er "hjemmeskåret".

I indslaget her kan du se, hvordan du kan skære og tilberede dine baconstrimler fra bunden.

Det skal du bruge

1 stk hel bacon

Sådan gør du

Først skal du bestemme dig for, om du vil have bacon med eller uden svær. Hvis sværen skal af, skal du lægge baconstykket med sværen mod skærebrættet og lade kniven følge sværen.

Skær herefter skiverne i den tykkelse, som du ønsker, og steg dem sprøde på en varm pande.

Vend dem flere gange undervejs.

Se også TV: Sådan laver du stegt flæsk

JP
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV
Annonce
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce
Biler
Bilejere scorer kassen på dyre luksus-elbiler
Hver ejer af en Tesla-elbil har i gennemsnit fået et tilskud på1,2 mio. kr. fra staten. Det udstiller et absurd dansk afgiftssystem, mener FDM. 
Se flere
Bolig
Tre minutter er lang tid for en tyv
SikkerhedsBranchen vil have indført nye krav i bygningsreglementet, for lige nu er danske hjem pivåbne for indbrud. 
Se flere
Musikmagi på første klasse
Test: Technics er tilbage med et anlæg, der byder på musikmagi i eventyrklassen. Men det koster et halvt kongerige. 
Se flere
Bilejere scorer kassen på dyre luksus-elbiler
Hver ejer af en Tesla-elbil har i gennemsnit fået et tilskud på1,2 mio. kr. fra staten. Det udstiller et absurd dansk afgiftssystem, mener FDM. 
Se flere