*

Mad & Vin

Sådan steger du bacon perfekt

Brunch-bordets lækreste bacon er skåret i hånden.

Det er godt at vide:
  • Sværhedsgrad: 2
  • Forberedelsestid: 5-10 min
  • Arbejdstid: 8-10 min
  • Portioner: 2-4
  • SE FLERE OPSKRIFTER

Det kan give ekstra point ved brunch-bordet, hvis den stegte bacon er "hjemmeskåret".

I indslaget her kan du se, hvordan du kan skære og tilberede dine baconstrimler fra bunden.

Det skal du bruge

1 stk hel bacon

Sådan gør du

Først skal du bestemme dig for, om du vil have bacon med eller uden svær. Hvis sværen skal af, skal du lægge baconstykket med sværen mod skærebrættet og lade kniven følge sværen.

Skær herefter skiverne i den tykkelse, som du ønsker, og steg dem sprøde på en varm pande.

Vend dem flere gange undervejs.

JP
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler

Billig sprøjt forklædt som Amarone

Tag med på jagten på fødevaresvindlerne. Forfalsket honning og rødvin er nogle af de varer, som organiserede kriminelle har kastet sig over. Sådan ser du, om vinen er forfalsket.
TV
Annonce
Annonce
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce
Bolig
»Køb ikke et fritidshus, hvis du kun ønsker en kæmpe investering«
Skagen, Nordsjælland og til en vis grad Bornholm er steder, hvor det kan betale sig at investere i et fritidshus. Men der er andre vigtige faktorer at tage højde for. Få eksperternes råd her. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her