*

Mad & Vin 16.02.2013 kl. 10:00

Sådan steger du bacon perfekt

Brunch-bordets lækreste bacon er skåret i hånden.

Det er godt at vide:
  • Sværhedsgrad: 2
  • Forberedelsestid: 5-10 min
  • Arbejdstid: 8-10 min
  • Portioner: 2-4
  • SE FLERE OPSKRIFTER

Det kan give ekstra point ved brunch-bordet, hvis den stegte bacon er "hjemmeskåret".

I indslaget her kan du se, hvordan du kan skære og tilberede dine baconstrimler fra bunden.

Det skal du bruge

1 stk hel bacon

Sådan gør du

Først skal du bestemme dig for, om du vil have bacon med eller uden svær. Hvis sværen skal af, skal du lægge baconstykket med sværen mod skærebrættet og lade kniven følge sværen.

Skær herefter skiverne i den tykkelse, som du ønsker, og steg dem sprøde på en varm pande.

Vend dem flere gange undervejs.

Se også TV: Sådan laver du stegt flæsk

JP
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV
Annonce
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce
Står dit hus på naboens grund?
Kommunernes matrikelkort baserer sig på gamle fejlfyldte kort. Det kan give husejerne store problemer. 
Se flere
Se storbranden ved Experimentarium
Der er i øjeblikket massiv, tyk røg over Experimentarium i Hellerup. Det populære udstillingscenter for børn og voksne brød kort før klokken 15 ud i brand, bekræfter Nordsjællands Politi. 
Se flere
"Rådmanden er på glatis"
Medlemmer af Sundhed- og Omsorgsudvalget i Aarhus Kommune mener, at Jette Skives (DF) varsling om uanmeldte besøg i aarhusianske plejeboliger er ”useriøst”. 
Se flere