*

Mad & Vin

Sådan steger du bacon perfekt

Brunch-bordets lækreste bacon er skåret i hånden.

Det er godt at vide:
  • Sværhedsgrad: 2
  • Forberedelsestid: 5-10 min
  • Arbejdstid: 8-10 min
  • Portioner: 2-4
  • SE FLERE OPSKRIFTER

Det kan give ekstra point ved brunch-bordet, hvis den stegte bacon er "hjemmeskåret".

I indslaget her kan du se, hvordan du kan skære og tilberede dine baconstrimler fra bunden.

Det skal du bruge

1 stk hel bacon

Sådan gør du

Først skal du bestemme dig for, om du vil have bacon med eller uden svær. Hvis sværen skal af, skal du lægge baconstykket med sværen mod skærebrættet og lade kniven følge sværen.

Skær herefter skiverne i den tykkelse, som du ønsker, og steg dem sprøde på en varm pande.

Vend dem flere gange undervejs.

JP
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
TV
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce
Slotsferie på sønderjysk: Gram Slot - fra nedslidt ruin til økologisk kraftcenter
Et utal af arrangementer lokker hvert år over 120.000 besøgende forbi Gram Slot i Sønderjylland. Det er muligt at overnatte på slottet, og så kan man også blot stoppe op på forbivejen og klappe dyrene i minizooen. 
Se flere
Bolig
Energirenover og få bedre livskvalitet i hjemmet
Flere og flere danskere energirenoverer deres hjem. Den største motivationsfaktor er at spare penge på opvarmning, men den rigtige gevinst ligger i øget livskvalitet, mener eksperter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her