*

Mad & Vin 16.02.2013 kl. 10:00

Sådan steger du bacon perfekt

Brunch-bordets lækreste bacon er skåret i hånden.

Det er godt at vide:
  • Sværhedsgrad: 2
  • Forberedelsestid: 5-10 min
  • Arbejdstid: 8-10 min
  • Portioner: 2-4
  • SE FLERE OPSKRIFTER

Det kan give ekstra point ved brunch-bordet, hvis den stegte bacon er "hjemmeskåret".

I indslaget her kan du se, hvordan du kan skære og tilberede dine baconstrimler fra bunden.

Det skal du bruge

1 stk hel bacon

Sådan gør du

Først skal du bestemme dig for, om du vil have bacon med eller uden svær. Hvis sværen skal af, skal du lægge baconstykket med sværen mod skærebrættet og lade kniven følge sværen.

Skær herefter skiverne i den tykkelse, som du ønsker, og steg dem sprøde på en varm pande.

Vend dem flere gange undervejs.

Se også TV: Sådan laver du stegt flæsk

JP
Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Annonce
Annonce
forsiden lige nu

Nykredit rammes af Danmarks største andelssag

En af landets største andelsboligforeninger vil sagsøge Nykredit for 650 mio. kr.

Ny forskning: Små daginstitutioner er bedst for børnene

Børns evne til at lære og udvikle sig afhænger i høj grad af daginstitutionens størrelse.

USA

Netanyahu har indledt kontroversielt USA-besøg

Israels premierminister forsøgte at gyde olie på vandene i sin første tale under besøget.

USA tæt på oliekollaps

Analyse: Forbud mod eksport af råolie og bugnende lagre har for alvor sat råoliepriserne under pres i USA, hvilket øger risikoen for en priskollaps.

Forsker: Dansker kan være død på grund af asiatisk stressfænomen

Et stressfænomen slår unge mennesker med lange arbejdsuger ihjel.

Administrativ fejl kan koste Københavns Kommune flere millioner

Afgørelse fra Ankestyrelsen dømmer administrativ fodfejl til flere kommuner.
Annonce
Annonce
TV
Annonce
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce