*

Mad & Vin

Sådan laves de perfekte brunede kartofler

Se med her og få ekspertens råd til en perfekt julemiddag.

PERFEKT JULEMAD

Jyllands-Posten har sat kokken Michael Larsen fra Svineriet i Aarhus stævne for at få hans bedste råd til den bedste julemiddag.

I dette indslag afslører kokken, hvordan der kommer man laver de perfekte brunede kartofler - på den måde han selv kalder "snydemåden".

Sådan gør du:

  • Først smør på panden - derefter sukker
  • Kartoflerne skal være varme
  • Brud almindeligt hvidt sukker
  • Når det er brunt, så starter karameliseringen, skru da ned for varmen
  • Rør rundt så det ikke brænder på
  • Vend kartoflerne i karamel-massen

Indslaget er optaget og sendt første gang i 2007.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
TV
Annonce
Biler
Test: Høj Peugeot i fin form med mindste motor
Vi tester Peugeot 3008, som vi sammenligner i versionerne med de to mindste motorer - en benzinmotor på 130 hk og en dieselmotor på 120 hk. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her