*

Mad & Vin 18.12.2012 kl. 16:24

Sådan laves de perfekte brunede kartofler

Se med her og få ekspertens råd til en perfekt julemiddag.

PERFEKT JULEMAD

Jyllands-Posten har sat kokken Michael Larsen fra Svineriet i Aarhus stævne for at få hans bedste råd til den bedste julemiddag.

I dette indslag afslører kokken, hvordan der kommer man laver de perfekte brunede kartofler - på den måde han selv kalder "snydemåden".

Sådan gør du:

  • Først smør på panden - derefter sukker
  • Kartoflerne skal være varme
  • Brud almindeligt hvidt sukker
  • Når det er brunt, så starter karameliseringen, skru da ned for varmen
  • Rør rundt så det ikke brænder på
  • Vend kartoflerne i karamel-massen

Indslaget er optaget og sendt første gang i 2007.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV
Annonce
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce