*

Mad & Vin 18.12.2012 kl. 16:24

Sådan laves de perfekte brunede kartofler

Se med her og få ekspertens råd til en perfekt julemiddag.

PERFEKT JULEMAD

Jyllands-Posten har sat kokken Michael Larsen fra Svineriet i Aarhus stævne for at få hans bedste råd til den bedste julemiddag.

I dette indslag afslører kokken, hvordan der kommer man laver de perfekte brunede kartofler - på den måde han selv kalder "snydemåden".

Sådan gør du:

  • Først smør på panden - derefter sukker
  • Kartoflerne skal være varme
  • Brud almindeligt hvidt sukker
  • Når det er brunt, så starter karameliseringen, skru da ned for varmen
  • Rør rundt så det ikke brænder på
  • Vend kartoflerne i karamel-massen

Indslaget er optaget og sendt første gang i 2007.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Annonce
Annonce
forsiden lige nu

Boom i pakkelevering udløser krav om skrappere regler

Der er ”wild west”-tilstande på landevejene. Transportbranchen vil have bremset smuglere, spritbilister og konkursryttere.
USA

Pakistaner kendt skyldig i terrorplaner mod JP

En jury har fundet 28-årig pakistaner skyldig i at planlægge terrorangreb i både USA og Europa.

Find gamle luftfotos af dit hjem

Se luftfotos fra hele Danmark i 1954. Eller søg i samlingen ”Danmark set fra luften – før Google”.

Skat klar til stormløb på årsopgørelsen

SKAT sidder klar ved tasterne på Facebook, når årsopgørelsen for 2014 mandag lægges online.

Mystikken breder sig om fyrede Mærsk-chefer

Kolleger er chokerede over fyringen af tre højtstående Mærsk-chefer. Retskafne og ordentlige mennesker, lyder skudsmålene blandt andet.

Hvad forhindrer udvikling i yderområderne?

Toppolitikere diskuterede udkant og udvikling på whisky-virksomhed.
Annonce
Annonce
TV
  • Ny bil til hajfyldt farvand

    Det er i dette hajfyldte farvand, Mazda er parat til at tage det store hovedspring med den opdaterede Mazda6 – Mazda6 2015.

Annonce
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce