*

Mad & Vin

Sådan får du sprød svær på flæskestegen

Følg disse ekspert-tip og få den sprødeste svær på flæskestegen.

PERFEKT JULEMAD

Jyllands-Posten har sat kokken Michael Larsen fra Svineriet i Aarhus stævne for at få hans bedste råd til den bedste julemiddag.

I dette indslag afslører kokken, hvordan der kommer sprød svær på flæskestegen - med garanti.

Sådan gør du:

  • Skær kanterne helt ud - ellers bliver sværen ikke sprød
  • Husk salt og peber
  • Stegen skal være tør - ellers damper den i stedet for at stege
  • Put vand under stegen - det giver damp, som gør sværen sprød
  • Hæld væde på under stegning
  • Stegen skal ligge vandret - ellers bliver sværen ikke sprød. Fyld op med sølvpapir, så den bliver jævnt stegt
  • Slut af med at banke på sværen, når den er stegt. Det skal lyde lidt, som når man banker på en egetræsdør

Indslaget er optaget og sendt første gang i 2007

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
TV
Annonce
Annonce
Danskerne er vilde med selvbetjening i lufthavnen
Mens andre flyselskaber kæmper om at klemme mest mulig luksus ind i en flyvning, så går SAS den modsatte vej. Her gælder det enkelthed og selvbetjening – for vi danskere elsker, når vi kan selv. 
Se flere
Aarhus har fået et pivskævt fodgængerfelt
En specialdesignet fodgængerovergang skal minde byens borgere og besøgende om, at Aarhus har taget hul på et helt særligt år. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her