*

Mad & Vin

Denne and skal du undgå juleaften

Jyllands-Posten kårer årets bedste og dårligste juleand.

Jul

Deltag også i julequizzen

Sådan gjorde vi: Andetesten er udført som en blindtest. Dommerne ved ikke, om de smager på en dyr eller en billig and. Der er ikke skelet til dyrevelfærd eller økologi.

22 bud på vin til juleanden

Testen går udelukkende på smag. Jyllands-Postens chefkok Karsten Mikkelsen, hans højre hånd i det daglige, kok Mads Keller Kjeldsen, og magasinchef Kirsten Elley prøvesmagte og tildelte ænderne stjerner.

Ved uenighed i dommerpanelet blev der valgt et gennemsnit.

Se tv-indslaget øverst i artiklen og læs hele testen i Premium.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Annonce
Bolig
Så diskret kan to italienere gøre det: 200 kvm oase med plads til leg og hygge
Succesrigt arkitektpar har med hårdt arbejde og gode ideer forvandlet en gammel porcelænsfabrik til et kombineret hus og kontor. Nøgleordene er lys og materialer af højeste kvalitet. 
Se flere
Så diskret kan to italienere gøre det: 200 kvm oase med plads til leg og hygge
Succesrigt arkitektpar har med hårdt arbejde og gode ideer forvandlet en gammel porcelænsfabrik til et kombineret hus og kontor. Nøgleordene er lys og materialer af højeste kvalitet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her