*

Prøv vores tablet-udgave

Vi kan se, at du er på en tablet. Kunne du tænke dig at læse Jyllands-Posten på vores tablet-app?

fredag 31. oktober 2014
Jyllands-Posten Jyllands-Posten livsstil
Mad & Vin 16.02.2013 kl. 10:00

Sådan steger du bacon perfekt

Brunch-bordets lækreste bacon er skåret i hånden.

Det er godt at vide:
  • Sværhedsgrad: 2
  • Forberedelsestid: 5-10 min
  • Arbejdstid: 8-10 min
  • Portioner: 2-4
  • SE FLERE OPSKRIFTER

Det kan give ekstra point ved brunch-bordet, hvis den stegte bacon er "hjemmeskåret".

I indslaget her kan du se, hvordan du kan skære og tilberede dine baconstrimler fra bunden.

Det skal du bruge

1 stk hel bacon

Sådan gør du

Først skal du bestemme dig for, om du vil have bacon med eller uden svær. Hvis sværen skal af, skal du lægge baconstykket med sværen mod skærebrættet og lade kniven følge sværen.

Skær herefter skiverne i den tykkelse, som du ønsker, og steg dem sprøde på en varm pande.

Vend dem flere gange undervejs.

SE OGSÅ TV: Sådan laver du stegt flæsk

JP
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
forsiden lige nu

Sygeplejerske vandt første slag mod de amerikanske myndigheder

Dommer gav ikke medhold til myndighederne, der ville isolere hjemvendt ebola-sygeplejerske.

Skeletterne vælter ud af skabet i Spanien

Toppolitiker og barndomsven har tjent millioner på korruption, men de er langt fra alene.

Snart skal du betale på tyske motorveje

Det åbner for, at andre lande vil gøre gengæld mod tyske bilister, advarer FDM.

Mand anholdt og sigtet for hærværk mod lesbisk par

En 39-årig dansk mand er fredag eftermiddag blevet anholdt og sigtet for hærværk.

McLaren kørte hurtigt ved første træning

Kevin Magnussen og Jenson Button havde fart i bilerne, da de tog de første omgange i Austin.

Skattesags-rapport på mandag

Den store betænkning om Thornings skattesag afleveres til justitsministeren på mandag.
Annonce
Annonce
Viva
Vinanmeldelser
  • Mens vi venter på 2013

    Forrige uge skrev vi om den nye årgang for tysk Grosses Gewächs. Den er endnu ikke på markedet, men man kan godt drikke klassificeret riesling, mens man venter – eller en spätburgunder. 
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce