*

Prøv vores tablet-udgave

Vi kan se, at du er på en tablet. Kunne du tænke dig at læse Jyllands-Posten på vores tablet-app?

Privacy Policy Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her
fredag 1. august 2014
Jyllands-Posten Jyllands-Posten livsstil
Mad & Vin 16.02.2013 kl. 10:00

Sådan steger du bacon perfekt

Brunch-bordets lækreste bacon er skåret i hånden.

Det er godt at vide:
  • Sværhedsgrad: 2
  • Forberedelsestid: 5-10 min
  • Arbejdstid: 8-10 min
  • Portioner: 2-4
  • SE FLERE OPSKRIFTER

Det kan give ekstra point ved brunch-bordet, hvis den stegte bacon er "hjemmeskåret".

I indslaget her kan du se, hvordan du kan skære og tilberede dine baconstrimler fra bunden.

Det skal du bruge

1 stk hel bacon

Sådan gør du

Først skal du bestemme dig for, om du vil have bacon med eller uden svær. Hvis sværen skal af, skal du lægge baconstykket med sværen mod skærebrættet og lade kniven følge sværen.

Skær herefter skiverne i den tykkelse, som du ønsker, og steg dem sprøde på en varm pande.

Vend dem flere gange undervejs.

SE OGSÅ TV: Sådan laver du stegt flæsk

JP
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Livsstil lige nu
Tophistorie

Ny trend: Samme træning på halv tid

Se den effektive træningsform, der lige nu hitter stort i USA.
forsiden lige nu

Syge venter for længe på diagnoser

Centralt løfte fra regeringen er langt fra at blive gennemført.

Belgiere ydmygede Brøndby i Europa League

Brøndbys comeback til europæisk fodbold ser ud til at slutte, inden det rigtig kom i gang.

Mysterium om Ground Zero-skib er løst

Et gammelt skib midt i New York har fundet sin hjemstavn.

Rusland slår igen mod sanktioner

Et importforbud mod frugt, fjerkræ og soya fra udvalgte lande er på vej i Rusland.

Mor og datter bragt i sikkerhed efter drab

Torsdag afholdte Kamilla Hantuschs familie en mindehøjtidelighed ved motorvejstilkørsel.

72 timers våbenhvile i Mellemøsten

Den store udfordring bliver nu at finde en mere varig løsning, siger Mellemøsten-ekspert.
Annonce
Annonce
Viva
Vinanmeldelser
  • ”No way, Rosé”

    Det er især mænd, der har det sådan. Rosé? Glem det. Det er til fnisende studiner eller kvinder i panikalderen. Stik mig en fuldvoksen shiraz til T-benet, så kører bussen. 
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce