*

Prøv vores tablet-udgave

Vi kan se, at du er på en tablet. Kunne du tænke dig at læse Jyllands-Posten på vores tablet-app?

lørdag 25. oktober 2014
Jyllands-Posten Jyllands-Posten livsstil
Mad & Vin 16.02.2013 kl. 10:00

Sådan steger du bacon perfekt

Brunch-bordets lækreste bacon er skåret i hånden.

Det er godt at vide:
  • Sværhedsgrad: 2
  • Forberedelsestid: 5-10 min
  • Arbejdstid: 8-10 min
  • Portioner: 2-4
  • SE FLERE OPSKRIFTER

Det kan give ekstra point ved brunch-bordet, hvis den stegte bacon er "hjemmeskåret".

I indslaget her kan du se, hvordan du kan skære og tilberede dine baconstrimler fra bunden.

Det skal du bruge

1 stk hel bacon

Sådan gør du

Først skal du bestemme dig for, om du vil have bacon med eller uden svær. Hvis sværen skal af, skal du lægge baconstykket med sværen mod skærebrættet og lade kniven følge sværen.

Skær herefter skiverne i den tykkelse, som du ønsker, og steg dem sprøde på en varm pande.

Vend dem flere gange undervejs.

SE OGSÅ TV: Sådan laver du stegt flæsk

JP
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
forsiden lige nu

Regeringen vil sende krigsflygtninge tilbage til hjemlande uden varig fred

Flygtninge skal kunne sendes hjem, selv om der stadig er uro i deres hjemland.

Sundhedsøkonomer: Spar på medicin til de syge

Udgifterne til medicin er næsten fordoblet på syv år. Der bør skæres i medicinen til syge patienter, vurderer økonomer.

Aarhus skrotter omstridt slogan

Borgmester Jacob Bundsgaard (S) opgiver det slogan, som siden 2011 har brandet byen. God idé, lyder det fra flere organisationer.

Dansk politi afviser anklager om fejl i Hedegaard-sagen

Det er lodret forkert, når forsvarsadvokaten for Lars Hedegaards formodede attentatmand siger, at dansk politi gav urigtige oplysninger, siger anklager.

Vrede Cameron: Jeg betaler ikke

Britisk premierminister buldrer mod pludselig ekstraregning fra EU's kontingentkontor.

To dræbt i skoleskyderi i USA

Endnu et skoleskyderi har fundet sted i USA. Fire personer meldes såret, to dræbt heriblandt gerningsmanden.
Annonce
Annonce
Viva
Vinanmeldelser
  • Mens vi venter på 2013

    Forrige uge skrev vi om den nye årgang for tysk Grosses Gewächs. Den er endnu ikke på markedet, men man kan godt drikke klassificeret riesling, mens man venter – eller en spätburgunder. 
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce