*

Prøv vores tablet-udgave

Vi kan se, at du er på en tablet. Kunne du tænke dig at læse Jyllands-Posten på vores tablet-app?

torsdag 23. oktober 2014
Jyllands-Posten Jyllands-Posten livsstil
Mad & Vin 16.02.2013 kl. 10:00

Sådan steger du bacon perfekt

Brunch-bordets lækreste bacon er skåret i hånden.

Det er godt at vide:
  • Sværhedsgrad: 2
  • Forberedelsestid: 5-10 min
  • Arbejdstid: 8-10 min
  • Portioner: 2-4
  • SE FLERE OPSKRIFTER

Det kan give ekstra point ved brunch-bordet, hvis den stegte bacon er "hjemmeskåret".

I indslaget her kan du se, hvordan du kan skære og tilberede dine baconstrimler fra bunden.

Det skal du bruge

1 stk hel bacon

Sådan gør du

Først skal du bestemme dig for, om du vil have bacon med eller uden svær. Hvis sværen skal af, skal du lægge baconstykket med sværen mod skærebrættet og lade kniven følge sværen.

Skær herefter skiverne i den tykkelse, som du ønsker, og steg dem sprøde på en varm pande.

Vend dem flere gange undervejs.

SE OGSÅ TV: Sådan laver du stegt flæsk

JP
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
forsiden lige nu

Ekspert: Hedegaard-sag for EU er klar dansk markering

Klart signal, at Danmark vil tage Hedegaard-sag op i forbindelse med Tyrkiets optagelse i EU, mener professor.

1813-evaluering: Rask beslutning, skidt resultat

Politisk konflikt førte til, at 1813-akuttelefonen førte til et ikke-tilfredsstillende resultat, viser rapport

54-årig anklaget for terrorpropaganda

"Boghandleren fra Brønshøj" er tiltalt ved nævningeting på Frederiksberg for at fremme terror.

Topmøde skal skabe vækst, sende signal til Rusland og dele regningen

Det er langt fra kun miljøet, det handler om, når EU's klimapolitik skal forhandles på plads

Sønderjyske-træner idømt karantæne

Lars Søndergaard skal afsone to dages karantæne for kritik af en dommer på Twitter.

Politi: Mand strangulerede og satte ild til hustru

27-årig mand nægter i grundlovsforhør i Esbjerg, at han dræbte sin hustru og satte ild til hende.
Annonce
Annonce
Viva
Vinanmeldelser
  • Mens vi venter på 2013

    Forrige uge skrev vi om den nye årgang for tysk Grosses Gewächs. Den er endnu ikke på markedet, men man kan godt drikke klassificeret riesling, mens man venter – eller en spätburgunder. 
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce