*

Mad & Vin 16.02.2013 kl. 10:00

Sådan steger du bacon perfekt

Brunch-bordets lækreste bacon er skåret i hånden.

Det er godt at vide:
  • Sværhedsgrad: 2
  • Forberedelsestid: 5-10 min
  • Arbejdstid: 8-10 min
  • Portioner: 2-4
  • SE FLERE OPSKRIFTER

Det kan give ekstra point ved brunch-bordet, hvis den stegte bacon er "hjemmeskåret".

I indslaget her kan du se, hvordan du kan skære og tilberede dine baconstrimler fra bunden.

Det skal du bruge

1 stk hel bacon

Sådan gør du

Først skal du bestemme dig for, om du vil have bacon med eller uden svær. Hvis sværen skal af, skal du lægge baconstykket med sværen mod skærebrættet og lade kniven følge sværen.

Skær herefter skiverne i den tykkelse, som du ønsker, og steg dem sprøde på en varm pande.

Vend dem flere gange undervejs.

Se også TV: Sådan laver du stegt flæsk

JP
Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Annonce
Annonce
forsiden lige nu

Merkel slukker nyt græsk håb: Vi eftergiver ingen gæld

Den nye græske regering får svært ved at opfylde valgløfterne om, at landet slipper for sin enorme gældsbyrde.

Sommerhuse halter markant bagefter på boligmarkedet

Priserne er faldet drastisk. Købere kan forhandle sig frem til store rabatter.

Kendte danskere siger nej tak til kød

Ikke vegetar, men flexitar. Det er mange kendte - og selv stjernekokke blevet.

Kina bandlyser bøger om "vestlige værdier"

Kinesiske universiteter skal fremme kommunistpartiets idéer og visioner.

Plejefamilier frarådes at tage nye børn

Plejeforældre betrages ikke som ligeværdige samarbejdspartnere, lyder kritikken.

Spellerberg: For første gang i mit liv skammer jeg mig over min sport

Danmark vil forsøge at ændre reglerne, så man ikke kan skifte nationalitet.
Annonce
Annonce
Annonce
TV
Annonce
Livsstil
Søg i vejviseren
Annonce