*

Prøv vores tablet-udgave

Vi kan se, at du er på en tablet. Kunne du tænke dig at læse Jyllands-Posten på vores tablet-app?

tirsdag 2. september 2014
Jyllands-Posten Jyllands-Posten livsstil
Mad & Vin 16.02.2013 kl. 10:00

Sådan steger du bacon perfekt

Brunch-bordets lækreste bacon er skåret i hånden.

Det er godt at vide:
  • Sværhedsgrad: 2
  • Forberedelsestid: 5-10 min
  • Arbejdstid: 8-10 min
  • Portioner: 2-4
  • SE FLERE OPSKRIFTER

Det kan give ekstra point ved brunch-bordet, hvis den stegte bacon er "hjemmeskåret".

I indslaget her kan du se, hvordan du kan skære og tilberede dine baconstrimler fra bunden.

Det skal du bruge

1 stk hel bacon

Sådan gør du

Først skal du bestemme dig for, om du vil have bacon med eller uden svær. Hvis sværen skal af, skal du lægge baconstykket med sværen mod skærebrættet og lade kniven følge sværen.

Skær herefter skiverne i den tykkelse, som du ønsker, og steg dem sprøde på en varm pande.

Vend dem flere gange undervejs.

SE OGSÅ TV: Sådan laver du stegt flæsk

JP
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
forsiden lige nu

Reuters: IS halshugger endnu et amerikansk gidsel

IS hævder at have halshugget endnu en amerikansk journalist og truer samtidig et britisk gidsel.

Anker Boye betaler stor telefonregning

Odense Kommune og TDC har indgået forlig om en stor mobilregning, som Anker Boye fik efter ferierejse.

Skatteregningen letter i 2015

Skat har offentliggjort de beløbsgrænser, der gælder for 2015.

Taxikæmpe tordner frem

Uber trodser tysk domstol og ræser frem i Sverige, hvor de lover 60 pct. billigere taxier.

Butik vil sælge kasseret mad billigt for at bekæmpe sult

Folkekirkens Nødhjælp vil sammen med fødevarebanken bekæmpe madspild og sælge overskudsmad billigt.

Nyt superlån kan slå F5-lånet

Der skal ikke meget til, før det nye 30-årige boliglån er billigere end de lange flekslån.
Annonce
Annonce
Viva
Vinanmeldelser
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce