*

Prøv vores tablet-udgave

Vi kan se, at du er på en tablet. Kunne du tænke dig at læse Jyllands-Posten på vores tablet-app?

torsdag 23. oktober 2014
Jyllands-Posten Jyllands-Posten livsstil
Mad & Vin 16.02.2013 kl. 10:00

Sådan steger du bacon perfekt

Brunch-bordets lækreste bacon er skåret i hånden.

Det er godt at vide:
  • Sværhedsgrad: 2
  • Forberedelsestid: 5-10 min
  • Arbejdstid: 8-10 min
  • Portioner: 2-4
  • SE FLERE OPSKRIFTER

Det kan give ekstra point ved brunch-bordet, hvis den stegte bacon er "hjemmeskåret".

I indslaget her kan du se, hvordan du kan skære og tilberede dine baconstrimler fra bunden.

Det skal du bruge

1 stk hel bacon

Sådan gør du

Først skal du bestemme dig for, om du vil have bacon med eller uden svær. Hvis sværen skal af, skal du lægge baconstykket med sværen mod skærebrættet og lade kniven følge sværen.

Skær herefter skiverne i den tykkelse, som du ønsker, og steg dem sprøde på en varm pande.

Vend dem flere gange undervejs.

SE OGSÅ TV: Sådan laver du stegt flæsk

JP
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
forsiden lige nu

Supersygehus har bøvl med økonomien

For anden gang på en måned er der problemer med supersygehus.

Udviklingsbistand skal finansiere asylboom

Regeringen omlægger udviklingsbistanden for at dække udgifter til øget antal asylansøgere i Danmark.

42-årig anholdt for drab på Amager

42-årig mand, der er anholdt for drab på en anden mand i weekenden, nægter sig skyldig i drab.

Ronaldo: Mit mål på Anfield er specielt

Portugiseren glæder sig over endelig at få scoret på Liverpools hjemmebane.

EL: Tyrkiets forklaring er en røverhistorie

Den tyrkiske regering forsøger at løbe fra ansvaret, hedder det fra Enhedslisten.

Danish Crown genopliver børsplaner

Verdens største eksportør af svinekød har atter fundet overvejelserne om en børsnotering frem fra skuffen.
Annonce
Annonce
Viva
Vinanmeldelser
  • Mens vi venter på 2013

    Forrige uge skrev vi om den nye årgang for tysk Grosses Gewächs. Den er endnu ikke på markedet, men man kan godt drikke klassificeret riesling, mens man venter – eller en spätburgunder. 
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce