*

Prøv vores tablet-udgave

Vi kan se, at du er på en tablet. Kunne du tænke dig at læse Jyllands-Posten på vores tablet-app?

fredag 28. november 2014
Jyllands-Posten Jyllands-Posten livsstil
Mad & Vin 16.02.2013 kl. 10:00

Sådan steger du bacon perfekt

Brunch-bordets lækreste bacon er skåret i hånden.

Det er godt at vide:
  • Sværhedsgrad: 2
  • Forberedelsestid: 5-10 min
  • Arbejdstid: 8-10 min
  • Portioner: 2-4
  • SE FLERE OPSKRIFTER

Det kan give ekstra point ved brunch-bordet, hvis den stegte bacon er "hjemmeskåret".

I indslaget her kan du se, hvordan du kan skære og tilberede dine baconstrimler fra bunden.

Det skal du bruge

1 stk hel bacon

Sådan gør du

Først skal du bestemme dig for, om du vil have bacon med eller uden svær. Hvis sværen skal af, skal du lægge baconstykket med sværen mod skærebrættet og lade kniven følge sværen.

Skær herefter skiverne i den tykkelse, som du ønsker, og steg dem sprøde på en varm pande.

Vend dem flere gange undervejs.

SE OGSÅ TV: Sådan laver du stegt flæsk

JP
Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Annonce
Annonce
forsiden lige nu

R-leder genåbner debat om dagpenge

Hvis en ledig siger nej tak til et job, skal dagpengene ryge, siger Morten Østergaard (R).

Smart vanddunk er et "magisk krus"

Snart behøver cyklister aldrig bekymre sig om frisk, rent vand i drikkedunken: Den fylder sig selv.

Direktør: Betonblander til mad er normalt

Der er intet underligt i at bruge en betonblander til madproduktion, mener direktør. Han erkender uhygiejne.

Syriske hackere angreb danske medier

Dagbladene i Horsens og Vejle blev ramt sammen med bl.a. The Daily Telegraph og Chicago Tribune.

Lønningsdag, fridag og.. valgdag?

Det grønlandske valg plejer ikke at ligge på en lønningsdag. Det er der en grund til.

TDC går amok i prisforhøjelser

Telegiganten hæver prisen på 165 produkter med op til 34 pct.
Annonce
Annonce
Viva
Mad & Vin
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce