*

Prøv vores tablet-udgave

Vi kan se, at du er på en tablet. Kunne du tænke dig at læse Jyllands-Posten på vores tablet-app?

torsdag 27. november 2014
Jyllands-Posten Jyllands-Posten livsstil
Mad & Vin 18.12.2012 kl. 16:24

Sådan laves de perfekte brunede kartofler

Se med her og få ekspertens råd til en perfekt julemiddag.

PERFEKT JULEMAD

Jyllands-Posten har sat kokken Michael Larsen fra Svineriet i Aarhus stævne for at få hans bedste råd til den bedste julemiddag.

I dette indslag afslører kokken, hvordan der kommer man laver de perfekte brunede kartofler - på den måde han selv kalder "snydemåden".

Sådan gør du:

  • Først smør på panden - derefter sukker
  • Kartoflerne skal være varme
  • Brud almindeligt hvidt sukker
  • Når det er brunt, så starter karameliseringen, skru da ned for varmen
  • Rør rundt så det ikke brænder på
  • Vend kartoflerne i karamel-massen

Indslaget er optaget og sendt første gang i 2007.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Annonce
Annonce
forsiden lige nu

Hellige krigere hæver kontanthjælp

Mindst 28 hjemvendte Syrien-krigere har hævet dagpenge eller kontanthjælp her i Danmark.

Dansk kærestepar lever af Youtube

Robin Madsen og Samrita Kaur har en hobby, de kalder Robinsamse. Den er der penge i.

Anklager: Menneskesmuglere skal have hårdere straf

To rumænere sendt i fængsel i otte måneder for forsøg på indsmugling af 19 syrere.

Billigere lån til fjernsyn og iPhone

Renten på forbrugslån er faldet kraftigt de senere år, viser opgørelse.

Kursrekorder kan udløse massiv konverteringsbølge

Det 30-årige 2,5 pct. lån har igen sat kursrekord, og 2 pct. lånet spøger i kulissen.

Drop snakken om gæld - vi er rige

Danskerne har langt større formue end gæld, konstaterer Arbejderbevægelsens Erhvervsråd.
Annonce
Annonce
Viva
Mad & Vin
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce