*

Prøv vores tablet-udgave

Vi kan se, at du er på en tablet. Kunne du tænke dig at læse Jyllands-Posten på vores tablet-app?

tirsdag 2. september 2014
Jyllands-Posten Jyllands-Posten livsstil
Mad & Vin 17.12.2012 kl. 16:13

Sådan får du sprød svær på flæskestegen

Følg disse ekspert-tip og få den sprødeste svær på flæskestegen.

PERFEKT JULEMAD

Jyllands-Posten har sat kokken Michael Larsen fra Svineriet i Aarhus stævne for at få hans bedste råd til den bedste julemiddag.

I dette indslag afslører kokken, hvordan der kommer sprød svær på flæskestegen - med garanti.

Sådan gør du:

  • Skær kanterne helt ud - ellers bliver sværen ikke sprød
  • Husk salt og peber
  • Stegen skal være tør - ellers damper den i stedet for at stege
  • Put vand under stegen - det giver damp, som gør sværen sprød
  • Hæld væde på under stegning
  • Stegen skal ligge vandret - ellers bliver sværen ikke sprød. Fyld op med sølvpapir, så den bliver jævnt stegt
  • Slut af med at banke på sværen, når den er stegt. Det skal lyde lidt, som når man banker på en egetræsdør

Indslaget er optaget og sendt første gang i 2007

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
forsiden lige nu

Skatteregningen letter i 2015

Skat har offentliggjort de beløbsgrænser, der gælder for 2015.

Vestager gav Østergaard et lyssværd

Med »may the Force be with you« overdrog Vestager sit ministerium til Morten Østergaard.

Benny fik slips og CV i sidste øjeblik

Vi fulgte med Benny Engelbrecht på vej til første arbejdsdag som minister.

Ingen Jensen-støtte til Løkkes kritik af ny minister

Kristian Jensen ønsker ikke at forholde sig til Lars Løkkes skarpe kritik af ny skatteminister.

Hacker: Min bedstefar grundlagde CPR

Personlige oplysninger i samtale mellem dæknavne førte politiet på sporet af ung dansker i hackersag.

Disse uddannelser fører flest til arbejdsløshed

På flere af landets uddannelser er over halvdelen af de studerende ledige et halvt år efter, at de er færdiguddannede.
Annonce
Annonce
Viva
Vinanmeldelser
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce