*

Prøv vores tablet-udgave

Vi kan se, at du er på en tablet. Kunne du tænke dig at læse Jyllands-Posten på vores tablet-app?

søndag 26. oktober 2014
Jyllands-Posten Jyllands-Posten livsstil
Mad & Vin 17.12.2012 kl. 16:13

Sådan får du sprød svær på flæskestegen

Følg disse ekspert-tip og få den sprødeste svær på flæskestegen.

PERFEKT JULEMAD

Jyllands-Posten har sat kokken Michael Larsen fra Svineriet i Aarhus stævne for at få hans bedste råd til den bedste julemiddag.

I dette indslag afslører kokken, hvordan der kommer sprød svær på flæskestegen - med garanti.

Sådan gør du:

  • Skær kanterne helt ud - ellers bliver sværen ikke sprød
  • Husk salt og peber
  • Stegen skal være tør - ellers damper den i stedet for at stege
  • Put vand under stegen - det giver damp, som gør sværen sprød
  • Hæld væde på under stegning
  • Stegen skal ligge vandret - ellers bliver sværen ikke sprød. Fyld op med sølvpapir, så den bliver jævnt stegt
  • Slut af med at banke på sværen, når den er stegt. Det skal lyde lidt, som når man banker på en egetræsdør

Indslaget er optaget og sendt første gang i 2007

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
forsiden lige nu

Folketingspolitikere har mistet tilliden til Justitsministeriet

Manglende svar og nødløgne er årsagen til, at der er opstået kold luft mellem partiernes retsordførere og Justitsministeriet.
USA

Politiet på bar bund om skoleskyders motiv

Omkring 100 vidner skal afhøres i forbindelse med skyderi i delstaten Washington.

Hedegaard: Venstrefløjen har rykket sig, ikke mig

Revolutionære partifæller kritiserer deres gamle ven, Lars Hedegaard

Thorbjørn Olesen triumferer i Australien

Golfspilleren Thorbjørn Olesen vandt Perth International i Australien.

Embedsmænd står til kritik i skattesag

Tidligere skatteminister Troels Lund Poulsen (V) bliver stort set frikendt af kommission.

Asyllejre i udlandet kan koste mio. per næse

Det koster Australien gennemsnitligt 2,7 millioner kroner at have en asylansøger i lejr i udlandet
Annonce
Annonce
Viva
Vinanmeldelser
  • Mens vi venter på 2013

    Forrige uge skrev vi om den nye årgang for tysk Grosses Gewächs. Den er endnu ikke på markedet, men man kan godt drikke klassificeret riesling, mens man venter – eller en spätburgunder. 
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce