*

Prøv vores tablet-udgave

Vi kan se, at du er på en tablet. Kunne du tænke dig at læse Jyllands-Posten på vores tablet-app?

fredag 31. oktober 2014
Jyllands-Posten Jyllands-Posten livsstil
Mad & Vin 17.12.2012 kl. 16:13

Sådan får du sprød svær på flæskestegen

Følg disse ekspert-tip og få den sprødeste svær på flæskestegen.

PERFEKT JULEMAD

Jyllands-Posten har sat kokken Michael Larsen fra Svineriet i Aarhus stævne for at få hans bedste råd til den bedste julemiddag.

I dette indslag afslører kokken, hvordan der kommer sprød svær på flæskestegen - med garanti.

Sådan gør du:

  • Skær kanterne helt ud - ellers bliver sværen ikke sprød
  • Husk salt og peber
  • Stegen skal være tør - ellers damper den i stedet for at stege
  • Put vand under stegen - det giver damp, som gør sværen sprød
  • Hæld væde på under stegning
  • Stegen skal ligge vandret - ellers bliver sværen ikke sprød. Fyld op med sølvpapir, så den bliver jævnt stegt
  • Slut af med at banke på sværen, når den er stegt. Det skal lyde lidt, som når man banker på en egetræsdør

Indslaget er optaget og sendt første gang i 2007

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
forsiden lige nu

Er 685.000 danskere fattige?

Går man efter Unicef's definition, lever 685.647 danskere under fattigdomsgrænsen.

Formand vil gå hele vejen i sag om kursmanipulation

Bestyrelsesformand i Vestjysk Bank mener ikke, at de tidligere medarbejdere har gjort noget galt i sagen om kursmanipulation.

Banker godkender flere førstegangskøbere

Førstegangskøbere får lov til at købe dyrere boliger i dag, fordi kreditgodkendelsen er baseret på en lavere rente end tidligere.

Opgør med lægers maratonvagter

Region Syddanmark er klar med en ny aftale om vagtlægernes arbejdstider.

10 millioner skal gøre os klogere på droner

Folketinget har afsat 10 mio. kr. til forskning i ubemandede droner. DF set stort potentiale.

Superhacker tre et halvt år i fængsel

Straffen er nu udmålt i danmarkshistoriens største hackersag i retten på Frederiksberg.
Annonce
Annonce
Viva
Vinanmeldelser
  • Mens vi venter på 2013

    Forrige uge skrev vi om den nye årgang for tysk Grosses Gewächs. Den er endnu ikke på markedet, men man kan godt drikke klassificeret riesling, mens man venter – eller en spätburgunder. 
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce