*

Prøv vores tablet-udgave

Vi kan se, at du er på en tablet. Kunne du tænke dig at læse Jyllands-Posten på vores tablet-app?

torsdag 23. oktober 2014
Jyllands-Posten Jyllands-Posten livsstil
Mad & Vin 17.12.2012 kl. 16:13

Sådan får du sprød svær på flæskestegen

Følg disse ekspert-tip og få den sprødeste svær på flæskestegen.

PERFEKT JULEMAD

Jyllands-Posten har sat kokken Michael Larsen fra Svineriet i Aarhus stævne for at få hans bedste råd til den bedste julemiddag.

I dette indslag afslører kokken, hvordan der kommer sprød svær på flæskestegen - med garanti.

Sådan gør du:

  • Skær kanterne helt ud - ellers bliver sværen ikke sprød
  • Husk salt og peber
  • Stegen skal være tør - ellers damper den i stedet for at stege
  • Put vand under stegen - det giver damp, som gør sværen sprød
  • Hæld væde på under stegning
  • Stegen skal ligge vandret - ellers bliver sværen ikke sprød. Fyld op med sølvpapir, så den bliver jævnt stegt
  • Slut af med at banke på sværen, når den er stegt. Det skal lyde lidt, som når man banker på en egetræsdør

Indslaget er optaget og sendt første gang i 2007

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
forsiden lige nu

Thorning er klar til klima-kompromis

Hvis vi skal have en aftale i hus, så bliver vi nødt til at gå på kompromis, siger statsministeren.

1813-evaluering: Rask beslutning, skidt resultat

Politisk konflikt førte til, at 1813-akuttelefonen førte til et ikke-tilfredsstillende resultat, viser rapport

Handelsmure truer økonomien

Verdenshandlen vokser ikke som normalt på grund af nye handelshindringer, advarer økonomer.

Thorning ser flere udgaver af Tyrkiet

Et Tyrkiet, der ikke udleverer en mistænkt statsborger, er et andet end det, statsministeren vil have med i EU.

Lidegaard: Vi går fra krig til rådgivning i Afghanistan

Danmarks strategi for Afghanistan de næste tre år er torsdag blevet fremlagt.

Sønderjyske-træner idømt karantæne

Lars Søndergaard fik to spilledages karantæne, og nu glæder han sig bare til sagen er overstået.
Annonce
Annonce
Viva
Vinanmeldelser
  • Mens vi venter på 2013

    Forrige uge skrev vi om den nye årgang for tysk Grosses Gewächs. Den er endnu ikke på markedet, men man kan godt drikke klassificeret riesling, mens man venter – eller en spätburgunder. 
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce