*

Motion

Gensyn: Ingen tid til at træne? Så skal du lave disse øvelser

Hvis tiden er knap, så skal man lave øvelser, der aktiverer de store muskelgrupper.

Mette Lyngholm

Forfatter, personlig træner og fitnessblogger. Skrev i 2016 bogen ”Gravid & fit”. Hun driver bloggen, Mettelyngholm.dk, og hun følges på Instagram af over 78.000 brugere. På JP.dk giver hun trænings tips til forskellige øvelser, som man kan bruge til at komme i form.

GENSYN

Jyllands-Posten vil i løbet af sommeren give gensyn til nogle af de videoer, I brugere har kommenteret, delt, liket og set mest.

Hvis tiden er knap i hverdagen, men man stadigvæk ønsker, at holde sig i form, er det ifølge Mette Lyngholm en god idé at fokusere på øvelser, der aktiverer de store muskelgrupper frem for at lave øvelser, der kun træner en lille muskelgruppe.

Gensyn: Sådan kommer du i gang med armbøjningerne

I videoen foroven præsenterer den midtjyske fitnessblogger, der i skrivende stund har over 78.000 følgere på Instagram og 74.000 følgere på Facebook, tre øvelser, der træner de store muskelgrupper.

TV: Højgravide Mette vil styrketræne til dagen før fødslen

Mette Lyngholm giver for tiden træningstips på JP.dk, der kan hjælpe til med at forbedre en måske mindre god form.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
TV
Annonce
Hun sætter dansk præg på byhus i London
I London bor en dansk kvinde i et feminint, indbydende og personligt hjem: Her er lyserødt, der er knald på tapetet og glimt i lysekronen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her