*

Motion

Gensyn: Sådan kommer du i gang med armbøjningerne

Fitnessblogger Mette Lyngholm viser, hvordan man som nybegynder kan starte med den hårde øvelse.

Mette Lyngholm

Forfatter, personlig træner og fitnessblogger. Skrev i 2016 bogen ”Gravid & fit”. Hun driver bloggen, Mettelyngholm.dk, og hun følges på Instagram af over 78.000 brugere. På JP.dk giver hun trænings tips til forskellige øvelser, som man kan bruge til at komme i form.

GENSYN

Jyllands-Posten vil i løbet af sommeren give gensyn til nogle af de videoer, I brugere har kommenteret, delt, liket og set mest.

En gammel kending fra træningskassen - der findes i mange afskygninger - er armbøjningen. Armbøjningen kan være svær for den utrænet person at komme i gang med, men i videoen foroven er der hjælp at hente.

Flad bagdel? Tre øvelser til fyldige baller

Her viser den midtjyske fitnessblogger Mette Lyngholm, der i skrivende stund har over 78.000 følgere på instagram, to øvelser, for de der ønsker at komme starte med at lave armbøjninger, og én for dem der er eksperter. 

TV: Højgravide Mette vil styrketræne til dagen før fødslen

Mette Lyngholm giver for tiden træningstips på JP.dk, der kan hjælpe til med at forbedre en måske mindre god form.

Følg
Jyllands-Posten
Motion lige nu
19.10

Sved på panden redder liv

Et nyt internationalt forskningsstudie peger på, at ét ud af tyve tilfælde af hjerte-kar-sygdom kan undgås.
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
TV
Annonce
Bolig
»En skønne dag skal vi alle i gang med den sidste oprydning«
Den svenske designer Margareta Magnusson er aktuel med sin bog “Fru Magnusson rydder op!”, hvor hun giver tip til, hvordan man får styr på sine ting og sager. Enten én gang for alle eller løbende. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her