*

Privacy Policy Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her
Computer 29.11.2012 kl. 14:01

YouBio-lancering er udskudt

I dag var dagen, da YouBio skulle slå dørene op, men lanceringen er udskudt til næste uge grundet tekniske problemer.

Screen dump fra youbio.dk

Det er ikke kun HBO Nordic, der har problemer med streaming-teknikken. Amerikanerne har udskudt lanceringen i snart halvanden måned, og nu bliver YouSee nødt til at følge trop med en forsinkelse på deres YouBio-tjeneste. Det fortæller YouSee-medarbejderen Cille på YouBios Facebook-side:

"Vores beta-lancering er udskudt til i næste uge, men til gengæld hæver vi ambitionerne og vil både rykke ud med YouBio til boks, browser og iOS-apps. Vores dygtige IT- og produktfolk tør ikke slippe tjenesten løs endnu, den er endnu for uregerlig. Så vi tager lige en runde mere med at teste, tune og tilpasse."

YouSees pressechef Ib Konrad Jensen tilføjer i en kommentar:

"Jeg skal spare dig for detaljer om kompleksiteten i at udvikle en tjeneste som denne fra bunden på blot seks måneder, men stod det til mig, vankede der store julegratialer til de teknikere og udviklingsfolk i YouSee, der står bag."

Vi væbner os med tålmodighed.

Efterårets streaming-bonanza

 

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Annonce
Digitalt lige nu

Test: Et kompaktkamera til entusiasten

Anmeldelse: Sonys Cyber-shot DSC-RX100 III leverer super skarpe billeder og et væld af features. En fryd for kameraentusiasten, der ikke vil gå ned på udstyret.
forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Mere
altomdata.dk
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce
Nu kan telefonen oversætte for dig på ferien
En ny oversætter-app til mobil og tablet hjælper med at oversætte både tekst, tale og skrifttegn, så intet vil blive lost in translation. 
Se flere
Biler
Vennesejlads kræver kompromisser for tidligere sejlformand
Sammen med et vennepar har Carl Gertstrøm, tidligere formand for Dansk Sejlunion, en 42-fods sejlbåd. Det er der både fordele og ulemper ved. 
Se flere
Danske kvanteforskere skaber fremtidens computer
Forskere ved Niels Bohr Institutet har udviklet en metode til at fremstille supereffektive elektroniske komponenter i nanostørrelse. 
Se flere