*

Hus

Hygge i sommerhusets stue

Vi har købt et dejligt sommerhus fra 1992, men har lidt problemer med indretningen i stuen.

Det er et ret stort rum med loft til kip og en del døre, og vi synes, det er svært at få skabt nogle hyggekroge. Til højre for brændeovnen vil vi åbne op ud til skuret, udvide med et gulv til loft-vindue mod øst og lave en alkove derude. I selve stuen vil vi gerne have et spisebord, en ”flydersofa” til at se fjernsyn i, en reol samt et par gode stole til at læse i. Har overvejet at bygge en halvvæg med reol i ud i rummet ved siden af dørene til værelserne for at dele rummet lidt op, men er også bange for, om det tager for meget af lyset fra de store vinduer. Glæder os til nogle af dine altid gode tip.

Venlig hilsen,

Ingelise og Per DalgaardIdéen med at inddrage skuret vil give jer mulighed for at indrette en rigtig hyggelig lille krog her, både med alkove og for eksempel en lænestol. Her kan man putte sig lidt væk, men kan alligevel ”følge med i”, hvad der ellers sker. Angående halvmuren føler jeg ikke, at det vil være den rette løsning. Netop som I selv siger, tager det for meget lys og skaber nogle begrænsninger. I stedet så indret med en lang flydersofa langs væggen mod værelset, og udnyt væggen vinkelret på soafen til en stor reol med tv integreret. Ved vinduespartiet er der plads til et par dejlige stole og et bord. For at gøre det endnu mere hyggeligt og skabe en smule opdeling i det store rum, kan I lægge et stort, løst tæppe ved sofaen, og anskaf eventuelt en fritstående puf, som kan flyttes hen til sofaen. Håber, at I fik, hvad I søgte.

De venligste hilsner,

Tina K. Switzer

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Annonce
Festival sætter miljøet på menuen
Hearts & Minds-festivalen sætter fokus på miljøvenlig mad med stor åbningsmiddag på Godsbanen fredag aften. Men aarhusianerne er ikke altid villige til at betale for økologi, lyder det fra restauranten bag middagen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her