*

Bolig

Gensyn: Tina bor året rundt i campingvogn med seks hunde og to katte

Februar, koldt, mørkt og mudret. De fleste campingpladser ligger øde hen, men på en plads ved Køge er der liv. Her er 30 campingvogne i brug hele året, og en af dem er Tina Pedersens.

GENSYN

Jyllands-Posten vil i løbet af sommeren give gensyn til nogle af de videoer, I brugere har kommenteret, delt, liket og set mest.

For to år siden følte Tina Pedersen, at hun måtte gøre noget drastisk. Hun boede i hus og havde en stor økonomisk gæld, der drænede hende for livsmod.

”Jeg skulle væk, det kunne ikke gå for stærkt. Jeg solgte alt og handlede samme dag. Jeg skulle bare i campingvogn,” siger Tina Pedersen, der tog seks af sine 14 hunde med sig.

Hun blev fascineret af campinglivet, da hun i en årrække gjorde rent på en plads. "Drømmen om campinglivet er den tæthed, der er. Der går ikke en dag, uden man sludrer med en, to eller tre,” siger Tina Pedersen. Samtidig er det mere økonomisk overskueligt.

Efter at hun er flyttet på Corona Camping, har hun fundet mod på livet.

”Jeg er ved at blive hel igen indeni. Der er stadig gæld og ting at slås med, men jeg elsker det her liv. Virkelig.”

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her