*

Privacy Policy Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her
Annonce
Tophistorie
Seneste BilerRSS Biler feed
28.07

Smart for de få, håbløs for de fleste

Den lille Smart Fortwo overhales af de moderne mikrobiler, på nær på et punkt…

28.07

Tre genveje til en brugt herrebil

En sjov brugt bil behøver ikke være dyr eller kedelig. Her er tre muntre indslag fra 25.000-200.000 kr.

Annonce
27.07

Sikkerhedsudstyr er første skridt mod selvkørende biler

Teknologi: Tesla, Volvo og Ford er klar med sikkerhedsudstyr, som gør bilen delvist selvkørende. Den udvikling munder ud i helt autonome biler.

26.07

Den er god nok – en rigtig BMW

Lige siden rygtet om forhjulstræk løb for første gang, har diskussionen bølget højt: Kan en BMW, altså en ”rigtig” BMW, have forhjulstræk. Svaret kender vi nu – og det er ja, og i den grad ja.

24.07

Kan denne reklame ændre måden du kører bil på?

Stærk film viser, hvordan ét enkelt sekunds uopmærksomhed kan koste liv.

23.07

Få automatgear i bilen til mikropris

Komfort: Det har aldrig været billigere at købe bil med en automatisk gearkasse. Merudgiften til gearskiftet kommer hjem igen, lyder det fra brugtbilsekspert.

23.07

Verdens 10 hurtigste sedaner

Næstefter topfart er ingen fartdisciplin så vigtig som acceleration – fra 0 til 100 km/t. Klart nok er supersportsvogne de hurtigste, men nogle familiebiler kommer altså også af sted med et skrald og to sorte 11-taller på asfalten. Vi har samlet de 10 hurtigste af de hurtige. Med noget af en overraskelse som den absolut hurtigste.

23.07

10 meter sikker fransk sejlglæde

Med to ror i vandet er Beneteaus brede turbåd Oceanis 35 sikker at sejle i hård vind. Masten er samtidig placeret midt i båden for at give god rorbalance på kryds, fortalte bådens designer, der var med på BådNyts test. Båden fås i tre kahyts-versioner.

forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Livsstil anbefaler
Annonce
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce