*

Privacy Policy Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her
Annonce
Tophistorie
Seneste BilerRSS Biler feed
01.08

Højre fod kan spare dig for 2.500 kr.

Selv små ændringer i måden, du kører på, kan virkelig ses på brændstoføkonomien.

31.07

… og nummer to: Peugeot 208

En prisuddeling starter typisk med ordene: »And the Winner is …« Men ikke når det kommer til bilsalget i Danmark, for i tre år i streg har vinderen været Volkswagen up!. Så interessen samler sig om nummer to – det gælder også for salget for første halvdel af 2015.

Annonce
31.07

Motorbåde til søulke og badedyr

Bådsalget er på vej op igen, og det gælder både brugte og nye motorbåde. Køberne deler sig i to grupper: Den ene foretrækker den hurtige, frække speedbåd til dagture, og den anden ønsker sig en solid motorbåd til længere ture og hygge i havnen.

31.07

Tom K. er tilbage i en racerbil

Det er ikke engang trekvart år siden, at Tom Kristensen kravlede ud af en racer »for sidste gang«. Men nu er han bag rattet igen – i denne weekend, når der igen køres Copenhagen Historic Grand Prix. Danmarks mr. Le Mans er en af de mange stjerner. En anden hedder Kevin til fornavn.

28.07

Smart for de få, håbløs for de fleste

Den lille Smart Fortwo overhales af de moderne mikrobiler, på nær på et punkt…

28.07

Tre genveje til en brugt herrebil

En sjov brugt bil behøver ikke være dyr eller kedelig. Her er tre muntre indslag fra 25.000-200.000 kr.

28.07

Tordenvejr i Minis nye racerversion

Premiere: Den nye Mini Cooper John Works er den hurtigste Mini nogensinde, stiv som et bræt og med et tordenskrald fra udstødningen.

27.07

Sikkerhedsudstyr er første skridt mod selvkørende biler

Teknologi: Tesla, Volvo og Ford er klar med sikkerhedsudstyr, som gør bilen delvist selvkørende. Den udvikling munder ud i helt autonome biler.

26.07

Den er god nok – en rigtig BMW

Lige siden rygtet om forhjulstræk løb for første gang, har diskussionen bølget højt: Kan en BMW, altså en ”rigtig” BMW, have forhjulstræk. Svaret kender vi nu – og det er ja, og i den grad ja.

forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Livsstil anbefaler
Annonce
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce