*

Livsstil

Har denne mand verdens mærkeligste hobby?

Tomoyuki Shioya rejser altid rundt med et kamera og stativ i tasken.

Med mere end 3.000 fotografier, hvor han poserer i en papfigur, kan man roligt sige at han har en særpræget hobby.

Japanske Tomoyuki Shioya fandt interesse for denne særprægede hobby for ti år siden og har efterhånden rejst sit hjemland og store dele af verden rundt for at dyrke den.

Leg dig i form: Brug naturen som din træningsbane

Han opsøger papfigurer, hvor man kan få taget sit billede med hovedet indsat - og gør så netop det.

Tomoyuki Shioya arbejder til dagtligt på kontor, men bruger al sin fritid på at opsøge papfigurer rundt om i verden. Han opstøver nye emner via sociale medier såsom Twitter og Instagram, hvis man skulle få lyst til at assistere hans søgen.

Han bygger de vildeste Counter-Strikevåben – i legoklodser

Se også en top 5 over de mest besøgte lande i verden:

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu

Ikke alle fordømte terroren i 2005: Selvransagelse i Londonistan

Premierminister Tony Blair kæmper for at mane Storbritanniens ry som fristed for islamiske ekstremister i jorden. Men var landet for længe for gæstfrit over for prædikanter af had? Og hvad bør man gøre nu? Terrorbomberne i London 7. juli har styrtet Storbritannien ud i selvransagelse.
Annonce
Annonce
Annonce
Mad & Vin
Annonce
Annonce
Viden
Varer med skadelig kemi bliver på hylderne, selvom de er forbudt
Selv efter et forbud langt om længe er vedtaget i EU, bliver varer med skadelige stoffer ikke fjernet fra hylderne med det samme. Og industrikemikalier får normalt lov at stå, til de er udsolgte. 
Se flere
Rådmand skrotter højhus ved Dokk1
Teknisk rådmand Kristian Würtz (S) vil ikke have et højhus ved Europaplads. Skuffet bygherre føler sig kørt rundt i manegen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her