*

 

Livsstil

»Det får mine vinterdepressioner til at forsvinde som dug for solen«

Fredagens snevejr fik aktiveret flere vinterbadere landet over.

Se vinterbader forcere is og sne for at opleve en tur i det kolde gys

William von Bülow kunne ikke dy sig for at udnytte fredagens snevejr over Danmark til at tage en tur i bølgen blå. Vinterbadning har aldrig været så populært som nu, og der eksisterer ventelister til mange vinterbadeklubber.

Sådan reagerer kroppen på vinterbadning

Vinterbadeklubben ved Helgoland, Det Kolde Gys, som, Bülow er medlem af, har oplevet en fordobling af medlemsantallet over de sidste fire år, og gennemsnitsalderen og er også faldet betragteligt fortæller William von Bülow til Jyllands-Posten.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
TV anbefaler
Annonce
Annonce
Annonce
Mad & Vin
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce
Biler
Årets Bil 2017: Her er kandidaterne til årets bilpris
Kåringen af Årets Bil i Danmark byder på godt 20 bilnyheder, der alle er på jagt efter at vinde hæderen. For første gang kan det blive en SUV, der løber med sejren, men hybridbilerne lurer. 
Se flere
Bolig
Hvorfor trækker byggesager ud i nogle kommuner?
I to kommuner tager det kun fire dage, mens det i en anden kommune tager hele 101 dage at få en byggetilladelse, men hvorfor er der så stor forskel på sagsbehandlingen i kommunerne? 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her