*

Teater

D-A-D-guitarist klar til Det Kongelige Teater

Forskellige kunstarter mødes og udfordrer hinanden i Skuespilhuset i en mission om at vække og aktivere folk.

Foto. Sisse Dupont

Man bliver aldrig for gammel til at lege. Det vil komponisterne Benjamin Koppel og Jesper Mechlenburg bevise med tre kommende koncerter på Skuespilhusets Store Scene i januar og februar.

Ifølge en pressemeddelelse har de to komponister inviteret kunstnere som DJ Noize, den danske rapper Per Vers og D-A-D-guitaristen Jacob Binzer til at lege sammen med dem på Det Kongelige Teater under det, de kalder "KunstClash".

Og målet er simpelt: Sammen vil de "vække og aktivere publikum med tankevækkende underholdning og sprudlende kunst med stort K".

Fremføre lyrik

Digtere vil fremføre lyrik krydret med operatoner fra nogle af Det Kongelige Teaters største sangerinder, og forskellige dansestile vil blive sat op over for hinanden i takt til noder, de ikke typisk danses til.

Rockmusikere vil fremføre musik til lyriske tekster, mens en forfatter går ud af sin komfortzone og prøver sangstemmen af.

Og det hele styres af Koppel og Mechlenburg med hjælp fra musikere, der ikke har deres daglige gang i Skuespilhuset.

"KunstClash" finder sted den 27. januar og de to efterfølgende søndage på Store Scene.

Læs mere om arrangementet her

Ritzau
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Edison, København: TØRKLÆDEMONOLOGERNE
Stærkt teater på Edison om livet med og uden tørklæde. Kvinder bag tørklæde. Slørede kvinder, utydelige, ukendte, fremmede danske kvinder på gaden. Hvem er de, hvad tænker de, og hvad er det med det slør, det tørklæde, der ophidser sådan?
Privatteatret: KÆRESTEBREVE
Fornøjelig brevveksling mellem Susse Wold og Bent Mejding. Ekstra pikant er det naturligvis, når parret på scenen også er gift med hinanden i privaten. Så får ordene ligesom dobbelt betydning.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Kultur

Bærer fremtidens Picasso VR-briller?

En række dygtige kunstnere fik lov til at prøve kræfter med det populære malerprogram ”Tiltbrush” til virtual reality-brillen HTC Vive – og de gav svar på, om teknologien har affødt en ny kunstart.
Annonce
Teater
Annonce
På den anden side
Søg i vejviseren
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her