*

Musik

Tidligere Pink Floyd-medlem gæster Danmark i 2018

Det tidligere Pink Floyd-medlem Roger Waters planlægger tre koncerter i Danmark i 2018.

Roger Waters kommer til Danmark i august. Foto: Chris Pizzello/AP

Roger Waters vil holde tre koncerter i Danmark i august 2018.

Det skriver koncertsøgningsmaskinen Live Nation i en pressemeddelelse.

Der kommer til at være én koncert i Jyske Bank Boxen i Herning 7. august samt to i Royal Arena i København 10. og 11. august.

Den 74-årige musiker og sangskriver er en af hovedmændene bag den britiske rockgruppe Pink Floyd, men forlod gruppen i 1985.

Roger Waters vil både spille nogle af sine nye og gamle sange fra solokarrieren, men publikum får samtidig mulighed for at høre eller genhøre nogle af de helt klassiske Pink Floyd-numre ved koncerterne, lyder det.

Kunstneren lover et helt nyt show.

- Det vil blive en blanding af materiale fra en lang karriere, sange fra mine år med Pink Floyd, samt nyt materiale, lyder det i pressemeddelelsen.

- Cirka 80 procent af det vil være gammelt materiale og 20 procent af det vil være af nyere dato, men det vil alt sammen være koblet sammen i generelt tema, siger Roger Waters i pressemeddelelsen.

Sætlisten vil indeholde sange fra Pink Floyd's best sælgende plader - ”Wish You Were Here”, ”The Wall”, ”Animals”, ”Dark Side of The Moon”.

Tourens titel er da også taget fra sangen "Us And Them" fra 1974, fra Pink Floyd-albummet ”The Dark Side of the Moon”.

Men Roger Waters vil desuden spille sange fra sit nye album "Is This The Life We Really Want?".

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV
Annonce
Rytmisk musik
Annonce
På den anden side

Kommentar: Er 1,2 millioner højtuddannede ikke lige i overkanten?

Palle Weis
Hvis vi også i fremtiden vil have et velfærdssamfund, var det måske en god idé at se i øjnene, at vi endnu er et landbrugs- og industrisamfund.
Annonce
En afstikker værd: Det italienske fata morgana-slot midt i Kanalen
Premiere-aktuelle Victoria & Abdul kaster lys over dronningens senere år, og mange af scenerne er filmet på og omkring slottet, hvor det meste står som på Victorias dødsdag. Vi var på besøg. 
Se flere
Biler
Larmer dækkene på din bil? Her er guiden til en op til 30 pct. mere lydsvag bil
En række rustbehandlingscentre er nu klar med behandling, der sænker lydniveauet i bilen. Det kan give resultater, men afhængigt af bil, underlag og øret, der hører. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her