*

Musik

Natasjas liv skal filmatiseres

Den danske reggaesangerinde døde i et trafikuheld i 2007.

Natasja Saad døde som 32-årig i en bilulykke i Jamaica. Her optræder hun ved en demonstration for Ungdomshuset 10. februar 2007. Foto: Stig Bjørn Hansen/Polfoto.

Det er kun lidt over 10 år siden, at Natasja Saad døde i et trafikuheld på Jamaica. Den danske reggaesangerinde blev kun 32 år, men hendes eftermæle lever stadig. Nu skal hendes liv filmatiseres i en spillefilm.

Det skriver DR og Soundvenue.

Natasja Saad, der i folkemunde blot gik under navnet Natasja, begyndte allerede karrieren som 13-årig med gruppen No Name Requested, og kort efter hendes død udkom albummet »I Danmark er jeg født«, som med sange om Christiania, Dansk Folkeparti og Ungdomshuset hurtigt blev et kommercielt hit hos danskerne.

Hvor meget af hendes liv, der skal filmatiseres ved instruktør Peter Anthony endnu ikke, skriver DR, men han er i dialog med Natasjas mor, som ejer rettighederne til filmen. Dunja Gry Jensen, der er en prisvindende dansk manuskriptforfatter, er sammen med den tidligere Hvid Sjokolade-rapper, Tommy Bredsted, også involveret i filmen, som produceres af Nimbus Film.

Det er heller ikke endnu sikkert, hvem der skal spille Natasja.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV
Annonce
Rytmisk musik
Annonce
På den anden side

Kommentar: Er 1,2 millioner højtuddannede ikke lige i overkanten?

Palle Weis
Hvis vi også i fremtiden vil have et velfærdssamfund, var det måske en god idé at se i øjnene, at vi endnu er et landbrugs- og industrisamfund.
Annonce
Bolig
»En skønne dag skal vi alle i gang med den sidste oprydning«
Den svenske designer Margareta Magnusson er aktuel med sin bog “Fru Magnusson rydder op!”, hvor hun giver tip til, hvordan man får styr på sine ting og sager. Enten én gang for alle eller løbende. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her