*

Musik

Duran Duran til Northside i Aarhus

Aarhus-festivalen sætter også The Chemical Brothers på programmet.

Duran Duran med Simon Le Bon i spidsen optræder på Northside i 2016. Foto: Anders Birch

Aarhusfestivalen Northside kommer i år til at præsentere det britiske pop- og rockband Duran Duran.

Gruppen fik sit gennembrud i 1980'erne med sangen "Girls On Film", albummet "Rio" og James Bond-nummeret "A View To A Kill", og har siden i flere omgange kunnet præstere store hits.

I de senere år har bandet dog ikke haft samme hitfaktor som før. Duran Durans seneste album er "Paper Gods". Her medvirker danske Jonas Bjerre fra gruppen Mew.

Derudover melder Northside, at den britiske danse-elektroniske duo The Chemical Brothers optræder til sommer. Duoen havde i sin tid store hits med "Block Rockin’ Beats” og ”Hey Boy Hey Girl”.

The Chemical Brothers' seneste album er ”Born In The Echoes” fra 2015.

»Vi har haft stor succes med elektroniske nattefester med navne som Justice og Underworld, og derfor er forventningerne til showet med The Chemical Brothers ærlig talt tårnhøje. Men jeg tør også godt garantere, at der bliver knald på, når Duran Duran går på søndag aften. De har så sindssygt mange hits, at det kun kan blive en vild fest,« udtaler John Fogde, Northsides talsmand.

Northside tilføjer onsdag også den succesrige britiske musiker og producer Jamie XX og irske Damien Rice til et program, som i forvejen omfatter bl.a. Beck, Iggy Pop og Lukas Graham.

Northside foregår i Ådalen i Aarhus den 17.-19. juni.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV
Annonce
Rytmisk musik
Annonce
På den anden side
Annonce
Bolig
Få plads med skrå reoler
Boligredaktøren udvælger hver uge et antal aktuelle historier og nyheder fra boglig- og designbranchen. 
Se flere
Test: Samsungs Galaxy A5 (2017) - en sejlivet mobil
Samsungs Galaxy A5 (2017) fungerer godt, er pæn at se på og holder længe på en optankning. Prisen må Samsung dog godt se på igen. 
Se flere
Undgå vintertrætte fødder med få simple råd
Varmt fodtøj i den kolde tid kan være hårdt for fødderne. Derfor er det vigtigt, at du plejer dem grundigt for at undgå tør og sprækket hud. 
Se flere
Viden
Havets græsplæner renser vandet og redder korallerne
Havgræs gør mennesket mange tjenester, og nu viser det sig, at græsset også er i stand til at fjerne farlige bakterier fra havvandet. Det kan komme både koraller, dyr og mennesker til gode. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her