*

Litteratur

Amazons bedst sælgende bog har 266 blanke sider

Bogen har startet en heftig debat på de sociale medier.

En ny bog med titlen: "Grunde til at stemme på demokraterne" har 266 blanke sider og ligger nummer et på Amazon. Foto: Screenshot fra Michael J. Knowles' twitteropslag.

En ny bog, som hedder "Grunde til at stemme på demokrater", er god til de læsetrætte og ligger i øjeblikket nummer et på Amazons hjemmeside over bedst sælgende bøger.

Indholdsfortegnelsen giver et overblik over, hvad bogens kapitler handler om som eksempelvis "Udenlandsk politik", "Økonomi" og andre politiske emner. Og derfra skal man vende mange sider mellem kapitlernes overskrifter for at støde på flere bogstaver.

Bogen er nemlig hurtigt læst med sine 266 helt blanke sider.

Det er skuespilleren Michael J. Knowles, som arbejder for det amerikanske, konservative medie "Daily Wire", der har udgivet bogen på egen hånd.

Den har antændt en stor debat på de sociale medier på grund af det klare budskab om demokraterne. Især på twitter har flere reageret med enten begejstrede eller spydige kommentarer til bogen.

»Hvor og hvornår kan jeg få fat i dette mesterværk?« skriver en.

»Han snød alle, der købte den bog. Det var sikkert kun republikanere, der betalte for blanke sider,« skriver en anden.

Knowles har efterfølgende sagt til det amerikanske medie Fox News, at det, der virkelig er fantastisk ved bogen, er, at man kan nå fra forsiden til bagsiden på cirka 15-20 sekunder.

På Amazon er bogen beskrevet som en "must-have" til kaffebordet.

»Den mest udmattende researchede og sammenhængende argumenterende analogi om det demokratiske parti hidtil,« står der om bogen.

Den konservative, politiske kommentator Ben Shapiro, har anmeldt bogen med ét enkelt ord, nemlig "Grundig".

Siden bogens lancering i februar er en lignende bog blevet publiceret den 10. marts med næsten samme titel, nemlig "Grunde til at stemme på republikanerne". Bogen giver igen i beskrivelsen på Amazon, hvor forfatteren kommenterer den amerikanske præsident Donald Trumps politik.

»Den er god til den onkel, som tror, at den eneste måde man kan stoppe immigranter fra at få fat i sine våben, er at få flere våben, Perfekt til den bedstemor, som stadig bruger ordet farvet og ikke siger blyant bagefter,« står der.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Litteratur
Annonce
På den anden side
Annonce
Annonce
Viden
Efter 10 års forskning: Læger vil opklare vuggedødens mysterium
Danske forskere har udviklet en metode til at studere blodprøver fra spædbørn. Det kan give et unikt indblik i børnenes risiko for forskellige genetiske sygdomme samt måske give indblik i årsagen til vuggedød. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her