*

Film & tv

Fiktiv tv-trailer hitter: Hvad nu hvis Game of Thrones foregik i nutiden?

Netop som sidste afsnit af den populære serie var forbi, dukkede denne trailer op på YouTube.

"Westeros the series" hedder dén profil bag traileren, der dukkede op på YouTube, dagen efter det sidste afstnit af den næstsidste sæson af verdens mest populære tv-serie havde trukket millioner ind foran tv-skærmene.

Traileren og dens ophavsmænd leger med tanken: Hvad nu, hvis Game of Thrones foregik i nutiden?

Han blev lavet til en actionfigur og var »født i et jakkesæt«: Nu er skuespiller Richard Anderson død

På talerstolen står premierminister Lannister og fortæller, at der ikke er noget bag muren mod nord. Ud af en bil dukker et par højhælede sko op, efterfulgt af hvad der ligner ulvepoter. Og et skilt fortæller, at en plads i en storby hedder Targaryen Square.

Den halvanden minutter lange video er blevet set mere end 1,7 millioner gange på YouTube alene og delt massivt på de sociale medier, siden den dukkede op i sidste uge.

Advarsel: Denne quiz er kun for "Game of Thrones"-nørder

Den særdeles virkelighedstro video er af ukendt herkomst, men nogle mener, at det kunne være den tyske satiriker og komiker Jan Böhmermann, der står bag. Han var i hvert fald en af de første, der delte videoen efter den blev sendt ud med dette tweet:
"Ed Sheeran i Game of Thrones var bare begyndelsen"

Bohmermann har tidligere skabt furore, da han var manden bag en musikvideo om den dengang græske finansminister Yanis Varoufakis, hvor han bliver afbilledet som givende en langefinger til tyskerne.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Film & TV
Annonce
På den anden side
Annonce
Annonce
Analyse: Det skal du holde øje med på valgaftenen
Hvilke partier sætter sig på de 31 stole i byrådssalen i Aarhus Kommune i de kommende fire år? Og hvor mange partier skal der til, for at sætte sig på flertallet? Når det spørgsmål er besvaret, begynder spillet om posterne for alvor på Aarhus Rådhus. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her