*

Film & tv

"Game of Thrones"-sæsonfinale bliver det længste afsnit nogensinde

Se teaseren til det næste og sidste afsnit af successeriens syvende sæson.

Finaleafsnittet i den syvende sæson af den populære tv-serie "Game of Thrones" har fået titlen »The dragon and the Wolf« og vil blive det længste afsnit i tv-seriens historie.

Det afslørede HBO tirsdag på Twitter.

Afsnittet kan ses fra mandag den 28. august klokken 03.00 på HBO Nordic og varer 79 minutter og 43 sekunder.

Ifølge HBO Nordic har syvende sæson allerede sat seerrekord, idet sæsonen er blevet set af 76,5 pct. flere, end det var tilfældet med sæson seks, der havde den hidtige seerrekord på HBO Nordic.

»Vores forventninger til denne sæson af "Game of Thrones" var selvfølgelig ekstremt høje, og vi kan allerede nu sige, at de forventninger er blevet mere end indfriet,« lyder det fra Tom Krogsgaard Nielsen, vicepræsident for public relations hos HBO Europe, i en pressemeddelelse.

Game of Thrones-stjerne til fans: Hold op med farlig husky-trend

Tidligere sæsoner af "Game of Thrones" har budt på 10 afsnit hver, mens syvende sæson altså kun består af syv afsnit.

Når finaleafsnittet er rullet over skærmen, skal fans formentlig vente flere år, før ottende og sidste sæson af serien bliver sendt, lyder det fra skuespilleren Nikolaj Coster-Waldau, der ligesom en række andre danskere spiller med i "Game of Thrones".

»Vi har et år endnu med "Game of Thrones", og den sidste sæson bliver nok først sendt om to år, så der er lidt tid tilbage for os, der arbejder med serien,« siger han til BT.

Nikolaj Coster-Waldau, der spiller Jamie Lannister i successerien, honoreres ifølge mediet Variety med omkring 3,1 mio. kr. pr. "Game of Thrones"-afsnit.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Film & TV
Annonce
På den anden side

Kommentar: De danske medier styres af udenlandske giganter

Palle Weis
Noget må der ske, hvis man synes, at det også i fremtiden er vigtigt med danskproduceret indhold for den fælles dannelse og oplysnings skyld.
Annonce
Annonce
Biler
Den praktiske Volvo er på vej og vil være helt sin egen
Volvos nye XC40 er designet til moderne storbymennesker. Derfor er bilen proppet med praktiske detaljer, men også topmoderne teknik. Dansk introduktion til februar næste år. 
Se flere
Set fra sidelinjen: AGF er Superligaens mest uberegnelige hold
AGF spillede den perfekte udebanekamp i sejren over FC Nordsjælland, men den giver ingen stor tro på langvarig succes, før en fast spillestil giver resultater. Morten ”Duncan” Rasmussen presses af konkurrencen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her