*

Film & tv

Hitserie vender tilbage: Næste år skyder de igen med skarpt i Westworld

HBO's futuristiske succes-serie vender tilbage med sæson to.

Ingen anden debutant-serie fra HBO har klaret sig så godt, som "Westworld" gjorde i den første sæson. 2,2 millioner seere så med på den amerikanske tv-kanal, da sæsonen sluttede i december.

Nu kan de mange fans godt begynde at glæde sig til, hvad næste kapitel bringer. Den første trailer for sæson to blev frigivet i forbindelse med Comic-Con - du kan se den i playeren herover.

Ifølge den ene af producerne, Jonathan Nolan, kan seerne godt vente sig en helt anden historiefortælling i anden ombæring:

»Hvis den første sæson var definitionen af kontrol, så er anden sæson definitionen af kaos,« lyder det fra Nolan om serien, der altså vender tilbage til skærmen i 2018.

Ny sæson af "Game of Thrones" slog rekord

Se også traileren til den kommende film om seriemorderen og kannibalen Jeffrey Dahmers ungdom:

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Film & TV
Annonce
På den anden side

Kommentar: Er 1,2 millioner højtuddannede ikke lige i overkanten?

Palle Weis
Hvis vi også i fremtiden vil have et velfærdssamfund, var det måske en god idé at se i øjnene, at vi endnu er et landbrugs- og industrisamfund.
Annonce
Annonce
Tydeligt ironisk BBC-vært læste gammel nyhed på direkte tv
BBC-værten kunne i denne uge afsløre, at det britiske kongehus får en ny baby til april - men det er en gammel nyhed, bemærkede værten lettere ironisk. 
Se flere
Fra ingen til 126 anmeldelser om løsnede hjulbolte
Siden årsskiftet har 126 bilejere anmeldt løsnede hjulbolte til Østjyllands Politi, som har svært ved at gøre noget ved problemet. Autoværksteder i Aarhus melder om et stigende salg af låsebolte. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her