*

Film & tv

Seriemorder og kannibal: Nu kommer filmen om Jeffrey Dahmers ungdom

Han dræbte 17 unge mænd i perioden 1978 til 1991.

Baseret på den voldsomme og detaljerede bog "My Friend Dahmer", skrevet af Dahmers skolekammerat John Backderf, kommer nu filmen om seriemorderens ungdom, hvor kimen til hans morderiske adfærd blev lagt.

Politibillede af Jeffrey Dahmer fra hans anholdelse i 1991.

Jeffrey Dahmer er en af USA's mest kendte seriemordere. Han var bestialsk med kannibalistiske træk og nåede at dræbe 17 unge mænd, inden han blev anholdt i 1991. Han døde en voldsom død i fængslet i Ohio, da han blev tævet ihjel af en anden fange.

Filmen om Dahmers ungdom har ungdomsstjernen Ross Lynch i hovedrollen, mens Anne Heche spiller hans mor og Alex Wolff spiller hans ven, John Backderf. Filmen får premiere i biograferne til efteråret. Da den havde forpremiere ved Tribeca Filmfestival i marts måned, fik den flotte anmeldelser.

Se også traileren til en ny, mørk fængselsfilm med danske Nikolaj Coster-Waldau i hovedrollen:

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Film & TV
Annonce
På den anden side

Kommentar: Er 1,2 millioner højtuddannede ikke lige i overkanten?

Palle Weis
Hvis vi også i fremtiden vil have et velfærdssamfund, var det måske en god idé at se i øjnene, at vi endnu er et landbrugs- og industrisamfund.
Annonce
Annonce
Tydeligt ironisk BBC-vært læste gammel nyhed på direkte tv
BBC-værten kunne i denne uge afsløre, at det britiske kongehus får en ny baby til april - men det er en gammel nyhed, bemærkede værten lettere ironisk. 
Se flere
Fra ingen til 126 anmeldelser om løsnede hjulbolte
Siden årsskiftet har 126 bilejere anmeldt løsnede hjulbolte til Østjyllands Politi, som har svært ved at gøre noget ved problemet. Autoværksteder i Aarhus melder om et stigende salg af låsebolte. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her