*

Film & tv

Rockbandet bekræfter rygterne: Der kommer en film om Queen

Den længere ventede film om rockbandet Queen begynder optagelserne i London til september.

Legendariske Queen kommer snart til live på det store filmlærred. Foto: Rune Aarestrup Pedersen

»Bohemian Rhapsody. Nu kommer den på det store filmlærred. Ja folkens, NU sker det endelig.«

Sådan melder rockbandet Queen ud på Twitter, at rygterne om en Queen-film er sand.

Filmen får titlen »Bohemian Rhapsody«, der ligeledes er titlen på en af bandets mest kendte sange, og allerede til september begynder optagelserne i London.

Manden, der skal få Queen til at rocke på det store filmlærred, er instruktøren Bryan Singer. Han står bl.a. bag X-Men filmene og The Usual Suspects.

»Han er det perfekte valg til at genskabe de fantastiske Queen-år, som bragte os sådan nogle uforglemmelige øjeblikke,« skriver Queen på bandets officielle hjemmeside.

Skuespilleren Rami Malek har også meldt sig under fanerne. Han blev hurtigt kendt for sine utrolige hacker-evner i Mr. Robot, men denne gang vil publikum kunne opleve ham på filmlærredet som Queen-forsangeren Freddie Mercury.

»Rami Malek har en fantastisk udstråling, og han er virkelig dedikeret til projektet. Allerede nu lever og ånder han som Freddie,« udtaler band-medlemmerne Roger Taylor og Brian May på Queen-hjemmesiden.

Det er endnu ikke blevet afsløret, hvem der får rollerne som Brian May, Roger Taylor og John Deacon. Men rockbandet er til gengæld begyndt at søge statistiser til filmen og efterlyser på Twitter mænd og kvinder med »70'er og 80'er hår«.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu

Kronik: Kære økonomiminister Ammitzbøll, den går altså ikke

Thomas Johannes , cand.mag. i moderne kultur, bachelor i filosofi
Velfærd defineres som at have råd til at købe den bil, man har drømt om, eller hyre en barnepige, mens man hygger sig med restaurantbesøg.
Annonce
Annonce
Film & TV
Annonce
På den anden side

Kommentar: De danske medier styres af udenlandske giganter

Palle Weis
Noget må der ske, hvis man synes, at det også i fremtiden er vigtigt med danskproduceret indhold for den fælles dannelse og oplysnings skyld.
Annonce
Annonce
Viden
Arkæolog: Bornholmsk kobberfund ændrer vores syn på Stenalderen
Stenalderfolk har været i overraskende tæt kontakt med andre dele af Europa, siger arkæolog efter et nyt kobberfund. Men ikke alle er enige i, at kobberstykket er specielt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her