*

Film & tv

Se traileren: Tennishistoriens største rivalisering kommer som film

Dansk instruktør står bag den store produktion.

Janus Metz Pedersen har instrueret filmen om Borg og McEnroe, tennishistoriens vel nok største rivalisering.

De to stjerner, svenske Björn Borg og amerikanske John McEnroe, var forskellige som dag og nat på banen, dengang de kæmpede indædt om tennistitlerne tilbage i slutningen af 70'erne og op gennem 80'erne.

Det er dette drama, der kommer som film til efteråret. En fortælling med afsæt i Björn Borgs livshistorie, der nu bliver filmatiseret for første gang nogensinde.

Læs mere om filmen her.

Se traileren til filmen i playeren.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Film & TV

Tøsefilm er helt ude i hampen

Det er for sjældent, at man trækker på smilebåndet i Lucia Aniellos fortænkte spillefilmdebut ”Rough Night”, der ellers markedsfører sig som en komedie.
Annonce
På den anden side
Annonce
Annonce
Biler
Se flere
TV: Store- og lillesøster taler i telefon sammen to gange om dagen
Susanne Hvass Aalders på 68 år er storesøster til Ulla Ranum på 65. Selv om deres liv har udviklet sig meget forskelligt, er de tæt knyttet til hinanden og taler sammen i telefon mindst et par gange hver dag. De mener begge, at deres nære relation blev grundlagt i barndomshjemmet i Randers. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her