*

Film & tv

Mads Mikkelsen får hovedrolle i ny amerikansk thriller

Efter at have spillet med i "Star Wars" og filmen "Doctor Strange" bliver Mikkelsen nu fanget i Arktis.

Det går godt for den danske skuespiller Mads Mikkelsen, som har sikret sig en hovedrolle i den kommende amerikanske thriller "Arctic".

"Arctic" hedder den kommende amerikanske thriller - en overlevelsesfilm, hvor Mads Mikkelsen er fanget i Arktis' kulde.

Filmen er allerede i gang med at blive produceret, skriver det amerikanske medie Deadline onsdag.

I filmen er Mikkelsens karakter strandet i Arktis, men står over for en længe ventet redningsaktion, da der sker et tragisk uheld. Muligheden for at blive reddet hjem forsvinder med uheldet, og Mads Mikkelsens karakter må beslutte sig for, om han vil blive i sin relativt sikre lejr, eller om han vil begive sig ud på en livsfarlig vandring igennem det isnende og ukendte landskab.

Rollen til den danske skuespiller kommer efter han har spillet med i både "Star Wars: Rogue One", Marvel-filmen "Doctor Strange", hvor han spiller over for blandt andre Benedict Cumberbatch og NBC-serien "Hannibal". Her havde Mikkelsen hovedrollen som Hannibal Lecter.

En af den kommende films producenter, Martha De Laurentiis, var også med på holdet bag netop "Hannibal".

"Arctic" bliver produceret i et samarbejde mellem to amerikanske og et islandsk filmselskab. 

Der er endnu ikke offentliggjort en premieredato.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu

Egnsteater har stor succes med eksport til hovedstaden

Traditionelt set er det Det Kongelige Teater, der tager ud i provinsen og viser dets teaterstykker frem. Det har Fredericia Teater lavet om på. Med dets Disney-musicals har teatret to somre fyldt Det Kongelige Teater i København. Fredag havde de premiere på den tredje, ”Klokkeren fra Notre Dame”.
Annonce
Annonce
Film & TV
Annonce
På den anden side

Kommentar: Fire dage på Solskinsøen fjerner næppe politikerleden

Palle Weis
Pia Kjærsgaard mener, at politikere og medier i fællesskab skal tage sig sammen for at styrke troværdigheden. Medierne for eksempel ved at holde op med at skrive kritisk om hendes partifæller.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her