*

Kultur 23.02.2012 kl. 15:14

René Dif skyder musikvideo i privaten

Robert Hansen og Jule Ølgaard har hovedrollerne i musikvideoen.

Popstjernen René Difs første soloudspil er snart en realitet.

Fra mandag den 27. februar kan fans høre Aqua-sangerens debutsingle, Til Døden Os Skiller, og se den tilhørende musikvideo, hvoraf dele er filmet i Rene Difs eget hjem.

René Dif er medinstruktør på videoen og har selv forfattet teksten til den nye single.

De to skuespillere Robert Hansen og Julie Ølgaard spiller hovedrollerne i musikvideoen, der ifølge 44-årige Dif skildrer en kærlighedshistorie.

"Den handler om at ofre sig selv for kærligheden. Videoen skildrer de gode stunder. Og de dårlige stunder. Vi har brugt lang tid på at skabe så realistiske scener som muligt. Det skal være troværdigt," siger René Dif.

null
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Tilmeld dig Kultur nyhedsoverblik
Forsiden lige nu
TV anbefaler
Annonce
Annonce
TV
Annonce
Kultur

Arbejdet adler, men adelen arbejder ikke

Edward St. Aubyn behøver ikke længere slå sig selv ihjel, hvis hans næste roman mislykkes. Og så er han endelig undsluppet ironiens fængsel. Mød forfatteren til den anmelderroste romanserie om Patrick Melrose.

S kræver kulturministeren i samråd om fonde

Da Bertel Haarder blev kulturminister, sagde han, at regeringen ville være gladere for fonde og privatfinansiering af kulturen. Foreløbige beregninger tyder på, at finansloven vil koste fondene 1 mia. kr., som derfor ikke vil blive delt ud.
Annonce
Annonce
Viden
Hvordan kan artsblandinger som hybridbjørne forekomme?
Man har hørt om isbjørne, der er begyndt at parre sig med brunbjørne. Resultatet er de såkaldte hybridbjørne. Hvordan kan det lade sig gøre? 
Se flere
Hotline bliver kimet ned med bekymringer efter terror i Paris
Myndighedernes Infohuset har siden terrorangrebet i Frankrig fået 21 henvendelser om unge, som frygtes at være på vej ud i radikalisering. To af sagerne skal nu granskes. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her