*

Kultur

Princes søskende skal arve formuen efter popstjernen

En dommer har fredag afgjort, at Princes seks søskende skal arve boet, efter popstjernen døde i april 2016.

Musikeren Prince døde den 21. april 2016 i en alder af 57 år. Han ses her på scenen i Super Bowls pauseshow fra 2007. Foto: Chris O'Meara/AP

En dommer i den amerikanske delstat Minnesota har fredag afgjort, at de seks søskende til popstjernen Prince skal arve boet.

Helt konkret er det Princes søster Tyka Nelson og fem halvsøskende, der arver popstjernens formue.

Den er vurderet til være op mod 300 millioner dollar værd, eller hvad der svarer til lige under to milliarder danske kroner.

Dermed er der sat et foreløbigt punktum, i sagen om hvem der skal arve det nu afdøde popikons værdier.

Fredagens afgørelse er samtidig startpunktet for en etårig periode, hvor andre, der påstår at være relateret til Prince, kan gøre krav på en del af boet.

Kom i Prince-land for 100 dollars

Dommen kommer ni dage efter, at Princes søskende i en høring pressede på for en snarlig afgørelse af, hvem der var berettiget til at arve.

Da musikeren og verdensstjernen Prince døde i april sidste år, varede det ikke længe, førend at omverdenen begyndte at spekulere over, hvad der skulle ske med stjernens store formue.

Uden et testamente og offentligt kendte børn efterlod Prince sig nemlig en stor arv.

Den skal i overensstemmelse med loven i delstaten Minnesota, hvor Prince boede, deles mellem stjernens søskende og halvsøskende.

Retsmediciner: Prince døde af en overdosis piller

Der var hurtigt mange mennesker, der stod frem og erklærede, at de var i familie med den populære sanger.

En af de mere spektakulære krav kom fra en kvinde, der påstod at være blevet gift med Prince ved en hemmelig ceremoni i spillebyen Las Vegas.

En anden ukendt musiker har også påstået, at Prince i en tourbus havde lovet at overdrage hele sin formue til ham.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Annonce
TV
Annonce
Kultur

Fra revyens skatkammer

Stjernen i årets ”Revyperler” er Anne Karin Broberg – et funklende revytalent med mange komiske facetter.
Annonce
Få flest kanaler for 300 kroner om måneden
Du kan få seks ud af de otte mest sete kanaler i en tv-pakke til under 300 kroner om måneden. Men overvej dit behov meget grundigt, siger Forbrugerrådet Tænk. 
Se flere
TV: IC4 Skrot
I Randers er man lige nu i gang med at skrotte fem ubrugelige IC4-togsæt. I første omgang har DSB skrællet togene for alt, hvad man kan bruge. Herefter er skrotfolkene gået i gang med klippesakse af den store slags. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her