*

Kultur

Et friskt pust

Ties:
TIES
40 minutter
Break These Records

Ties er et befriende og forfriskende pust på en traditionel dansk rock-scene, der bestemt ikke er forvænt med nye skud på stammen. I hvert fald ikke i så ren og umiddelbar en form som den Ties præsenterer.

At hævde at Ties ligefrem tilfører rocken noget nyt ville være en overdrivelse af dimensioner. Men det kan snildt tilgives, når det hele er så gennemført - og rigtigt - som i tilfældet Ties, der tydeligvis spiller drevet af kærlighed til den klassiske rock med klare referencer til den amerikanske. Hos Ties er der intet fortænkt. Ingen dybsindigheder. Og helt ærligt: Engang imellem er det herligt blot at smække en CD i afspilleren og blive i godt humør. At blive indgydt både håb og optimisme. At blive underholdt - og her er Ties et rigtig godt bud. Fire glade musikere, der kan deres kram, og som alle virker udadvendte og engagerede.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Annonce
Annonce
Kultur
Annonce
Viden
Arkæolog: Bornholmsk kobberfund ændrer vores syn på Stenalderen
Stenalderfolk har været i overraskende tæt kontakt med andre dele af Europa, siger arkæolog efter et nyt kobberfund. Men ikke alle er enige i, at kobberstykket er specielt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her