*

USA

Greatest hits: Se listen med 10 af Trumps vildeste citater

Donald Trump har hele sit liv været leveringsdygtig i bemærkelsesværdige citater, som indtil videre har ført ham hele vejen til Det Hvide Hus. Vi har her forsøgt at samle en top-ti over de mest bemærkelsesværdige udtalelser fra USA's kommende præsident.

Donald Trump overtager præsidentposten i USA kl. 17:30 fredag eftermiddag dansk tid. Foto: Evan Vucci/AP

På valgmøder, i tv-debatter og specielt fra sin Twitter-profil har den kommende amerikanske præsident leveret den ene kontroversielle one-liner efter den anden.

Trump har ytret sin mening om mangt og meget. Alt fra politiske konkurrenter og journalister til Hollywood-stjerner og globale virksomheder har fået et par "kærlige ord" med på vejen.

Og det eneste spørgsmålet er, hvor mange timer vi skal vente, før denne liste er forældet, og før det næste citat fra præsident Trump har gjort sig fortjent til denne top-10.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV
Annonce
International
TV anbefaler
Analyse
Annonce
Vores lærere fortjener den bedste uddannelse
Fremtidens læreruddannelse skal være forskningsbaseret og praksisnær. Og den bør udvikles i tæt samarbejde mellem professionshøjskolerne og universiteterne. Institutionskamp bør afløses af ambitionskamp. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her