*

USA

Amerikanske medier kårer Ted Cruz som vinder i Kansas

De republikanske vælgere i staten Kansas har valgt at sætte deres kryds ved Ted Cruz.

Foto: Orlin Wagner/AP

Amerikanske medier erklærer republikanske Ted Cruz for vinder af sit partis primærvalg i staten Kansas, efter at 50 procent af stemmerne er talt op.

Natten til søndag dansk tid er der primærvalg i fire stater i USA. Her vil den texanske senator Ted Cruz og Florida-senatoren Marco Rubio forsøge at kæmpe om, hvem der skal være førsteudfordrer til manden i førerpositionen - milliardæren Donald Trump.

45-årige Ted Cruz, der er leder af Tea Party-bevægelsen, er baptist og imod homovielser, abort og en strammere våbenlov.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Danskerne er vilde med selvbetjening i lufthavnen
Mens andre flyselskaber kæmper om at klemme mest mulig luksus ind i en flyvning, så går SAS den modsatte vej. Her gælder det enkelthed og selvbetjening – for vi danskere elsker, når vi kan selv. 
Se flere
Aarhus har fået et pivskævt fodgængerfelt
En specialdesignet fodgængerovergang skal minde byens borgere og besøgende om, at Aarhus har taget hul på et helt særligt år. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her