*

USA

Her er milliardærerne, der vil stoppe Donald Trump

En søskende-flok, der er blandt verdens rigeste, går nu ind i den republikanske valgkamp for at sætte en stopper for Trumps triumftog.

Koch-familien, der er blandt verdens rigeste, sætter skub i forsøget på at standse Donald Trump ved at støtte Marco Rubios kampagne.

Det kan gøre en i forvejen voldsomt ophedet præsidentkampagne endnu mere hidsig og eksplosiv.

Det Ovale Kontor ser nærmere på den situation, men også frem mod næste uges "Super Tuesday", hvor 12 stater går til primærvalg, og hvor mange spørgsmål kan blive besvaret.

Anders Agner Pedersen fra Kongressen.com er i studiet, mens Jørgen Ullerup, Jyllands-Postens korrespondent, er med fra kontoret i Washington D.C.

HUSK: Jyllands-Posten sender direkte fra "Super Tuesday" tirsdag den 1. marts fra kl. 20.00 - og igen dagen efter, fra kl. 8.00, når resultaterne er tikket ind.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu

Seks kommuner har krav om hensyn til veganske børn

Greve Kommune serverer gerne vegansk mad for småbørn, pædagogerne bruger det som »anledning til at tale om forskellige kulturer«. Assens Kommune vil kun servere vegansk kost, hvis en læge blåstempler det, »for vi vil ikke eksperimentere med børn«.
 

Smedegaard får kæmpesum med fra Mærsk

Den detroniserede topchef i A.P. Møller-Mærsk skal ikke bekymre sig om sin økonomiske fremtid trods sin afskedigelse. Han får minimum et års løn i gyldent håndtryk og formentlig tættere på to.
Om temaet

Den 8. november 2016 vælges den næste amerikanske præsident. Jyllands-Posten dækker valgkampen.

Annonce
Redaktionen anbefaler
Mere
Annonce
TV
Mere
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her