*

USA

Ellevild 106-årig overrumplede Obama

Se præsidentparret blive overrasket af en helt usædvanlig ældre dame.

Virginia McLaurin troede ikke, at hun skulle leve længe nok til at blive inviteret inden for i Det Hvide Hus.

Men knap 107 år viste sig alligevel at være nok.

I sidste uge besøgte den gamle dame nemlig præsidentparret Barack og Michelle Obama i forbindelse med den nationale Black History Month.

Det blev et mindeværdigt besøg. Både for Virginia McLaurin og for præsidentparret, som man kan se det i videoen fra Det Hvide Hus' Facebook-side.

McLaurin blev ifølge New York Times født den 12. marts 1909 i South Carolina. Siden 1941 har hun haft hjemme i Washington D.C.

Se McLaurins møde med familien Obama i videoen øverst i denne artikel.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV anbefaler
  • JP på besøg i Petanque-klub i Mandelieu

    Petanque er ikke kun forbeholdt franskmænd. I Sydfrankrig har en flok danske pensionister taget kuglespillet til sig. De mødes hver søndag til stor petanque-dyst i kystbyen Mandelieu. Her kastes der med kugler i næsten to timer. Der føres nøje regnskab med, hvem der vinder. Jyllands-Posten var på besøg en solrig februardag for at få et glimt af det sydfranske liv. Et liv, hvor sol, nærvær og livskvalitet vægtes højere end noget andet. Mellem kuglekast og koncentration spurgte vi dem, hvad de tænker om det franske valg. Og hvem, de tror, løber med sejren og bliver landet nye præsident... 
Annonce
International
Analyse
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her