*

 

USA

Ellevild 106-årig overrumplede Obama

Se præsidentparret blive overrasket af en helt usædvanlig ældre dame.

Virginia McLaurin troede ikke, at hun skulle leve længe nok til at blive inviteret inden for i Det Hvide Hus.

Men knap 107 år viste sig alligevel at være nok.

I sidste uge besøgte den gamle dame nemlig præsidentparret Barack og Michelle Obama i forbindelse med den nationale Black History Month.

Det blev et mindeværdigt besøg. Både for Virginia McLaurin og for præsidentparret, som man kan se det i videoen fra Det Hvide Hus' Facebook-side.

McLaurin blev ifølge New York Times født den 12. marts 1909 i South Carolina. Siden 1941 har hun haft hjemme i Washington D.C.

Se McLaurins møde med familien Obama i videoen øverst i denne artikel.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Per Stig Møller: Fredspolitikken førte til flere krige
Per Stig Møller
Barack Obamas fredspolitik førte til mere krig. Eftersom Hillary Clinton er en mester i at lære af sine egne og andres fejltagelser, vil hun formentlig føre en anderledes fast og troværdig udenrigspolitik.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Annonce
International
Analyse
Annonce
Årets ejerleder på Sjælland 2016 - Ellegaard Göttingen Minipigs A/S
Ejeren af Ellegaard Göttingen Minipigs, Jens Ellegaard, er kåret af PwC som årets ejerleder på Sjælland efter et fantastisk regnskab for 2015 - nu overvejer selskabet ekspansion til Kina. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her