*

USA

Donald Trump kalder modstander "en tosse"

Både Hillary Clinton og især Bernie Sanders får et par nedsættende ord med på vejen af Trump.

De første stemmerunder til præsidentvalget begynder i februar, og Donald Trump har travlt med at understrege, at demokraterne ikke skal have lov til at fortsætte ved magten.

- Jeg mener, hvad med ham her, socialisten Bernie Sanders? Han er jo en fuldkommen tosse. Men hvis det bliver en af de to, lad os gå ud fra, det bliver Hillary. Hvis det bliver en af de to, så er jeg ikke sikker på, vi nogensinde kommer ovenpå igen. Det bliver en afgrund, som jeg ikke er sikker på, vi kan komme op fra. Men vi kan gøre USA større end nogensinde før, sagde Donald Trump til vælgermødet i Iowa.

Se også seneste udgave af "Det Ovale Kontor", hvor Ted Cruz kommer under luppen:

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Annonce
International
Analyse
Annonce
Slotsferie på sønderjysk: Gram Slot - fra nedslidt ruin til økologisk kraftcenter
Et utal af arrangementer lokker hvert år over 120.000 besøgende forbi Gram Slot i Sønderjylland. Det er muligt at overnatte på slottet, og så kan man også blot stoppe op på forbivejen og klappe dyrene i minizooen. 
Se flere
Bolig
Energirenover og få bedre livskvalitet i hjemmet
Flere og flere danskere energirenoverer deres hjem. Den største motivationsfaktor er at spare penge på opvarmning, men den rigtige gevinst ligger i øget livskvalitet, mener eksperter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her