*

USA

Hillarys nedtur: Bills sexskandaler, Clinton-træthed og folkelig mistillid

Det Ovale Kontor ser nærmere på, hvorfor Hillary Clintons sikre greb om demokraternes nominering pludselig hænger i laser.

Bernie Sanders har i flere stater indhentet det solide forspring Hillary Clinton havde i det demokratiske kapløb. Og nu er det langt fra givet, at den tidligere førstedame ender med at vinde partiets nominering til præsidentvalget.

Anders Agner Pedersen fra Kongressen.com analyserer sammen med Jyllands-Postens USA-korrespondent Jørgen Ullerup, hvorfor det er ved at gå galt for Hillary Clintons kampagne.

Det Ovale Kontor har også interviewet Susan J. Demas, politisk journalist og indehaver af sitet InsideMichiganPoliticis.com og fået hendes bud på, hvad der skyldes den modvind, Hillary Clinton oplever netop nu.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Elev i 9. klasse: Skal vi ikke holde vores karakterer for os selv?

Olga Pontoppidan, elev i 9. klasse København K
I skolen er det blevet et stort problem, at vi sammenligner vores karakterer med andres. Det medfører stor opdeling i klassen, og det har ingen positiv effekt på hverken de stærke eller svage elever.
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Annonce
International
Analyse
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her