*

USA

Hillarys nedtur: Bills sexskandaler, Clinton-træthed og folkelig mistillid

Det Ovale Kontor ser nærmere på, hvorfor Hillary Clintons sikre greb om demokraternes nominering pludselig hænger i laser.

Bernie Sanders har i flere stater indhentet det solide forspring Hillary Clinton havde i det demokratiske kapløb. Og nu er det langt fra givet, at den tidligere førstedame ender med at vinde partiets nominering til præsidentvalget.

Anders Agner Pedersen fra Kongressen.com analyserer sammen med Jyllands-Postens USA-korrespondent Jørgen Ullerup, hvorfor det er ved at gå galt for Hillary Clintons kampagne.

Det Ovale Kontor har også interviewet Susan J. Demas, politisk journalist og indehaver af sitet InsideMichiganPoliticis.com og fået hendes bud på, hvad der skyldes den modvind, Hillary Clinton oplever netop nu.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Annonce
International
Analyse
Annonce
Pilgrimsfærd til Alfa-land
Et besøg på Alfa Romeos nyrenoverede fabriksmuseum lige uden for Milano er ikke kun et must for alfisterne. Flot arkitektur og avanceret multimedieteknologi gør det til en oplevelse for hele familien. 
Se flere
Biler
David hjalp os med adressen
Hurtig respons fra en af stemmerne bag Opels nye Onstar-system, der både kan hjælpe og guide under kørslen. Vi har testet systemet i praksis. 
Se flere
Viden
Myrer kan finde hjem, selvom de går baglæns
Når myrer skal hjem til boet med blade eller døde insekter, går de baglæns og slæber byttet foran sig. Alligevel kan de godt finde hjem, og forskere har nu opdaget et slags indre kompas, der giver myrerne denne evne. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her