*

Mellemøsten

Mand med kniv angreb homoparade i Israel

Seks personer blev såret, da en ultraortodoks jøde angreb tilfældige deltagere i den årlige Gay Pride Parade.

Samme mand udførte et lignende angreb i 2005.

Den festlige fejring af homoseksuelles rettigheder i Israel blev torsdag overskygget af et blodigt angreb, da en mand stormede ind i menneskemængden og begyndte at hugge omkring sig med en kniv.

Gerningsmanden nåede at såre seks personer, inden han blev overmandet og anholdt. Det viste sig at være den selv samme ultraortodokse jødiske mand, der netop var blevet løsladt fra fængslet efter at have angrebet og stukket deltagere ned til homoparaden tilbage i 2005.

Alle seks ofre blev efterfølgende behandlet for deres stiksår, og de meldes alle uden for livsfare.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Biler
Test: Ny Volvo er forklædt offroader
Volvo XC90 er den ægte store SUV. I praksis er bilen dog næsten for stor til europæiske forhold, så her er den nye V90 Cross Country et oplagt alternativ. 
Se flere
Undgå disse ekstrabetalinger, når du køber flybilletter
Flyselskaberne prøver at lokke os til at takke ja til forskellige tilbud, når vi skal købe sommerrejsen. Men det er langt fra nødvendigt, siger to eksperter. 
Se flere
Bakken Bears efter finalenederlag: Ingen ønsker at være bagud 0-2
DM-finaleserien i den danske basketliga begyndte skidt for Bakken Bears, som på hjemmebanen blev kørt over. Associeret cheftræner Mathias Bach erkender, at aarhusianerne skal i gang torsdag aften i kamp to. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her