*

Europa

Britisk kvinde død efter hundeangreb i Grækenland

Der blev iværksat en eftersøgning efter den 62-årige kvinde, efter hun selv havde kontaktet sine pårørende.

En 62-årige britisk kvinde har mistet livet, efter hun i sidste uge blev angrebet af flere hunde i Grækenland, skriver The Telegraph.

Kvinden blev angiveligt angrebet af et ukendt antal hunde, da hun alene var på vej hjem til sin feriehytte efter at have besøgt en arkæologisk attraktion ved Mesimvria i det nordlige Grækenland.

Efter angrebet ringede den 62-årige kvinde til sin familie i Storbritannien, og der blev efterfølgende iværksat en eftersøgning efter kvinden.

To dage efter hundeangrebet fandt et redningshold lørdag formiddag den 62-årige kvinde død på en sti.

Det blev konstateret, at hun havde pådraget sig skader, som var i overensstemmelse med påstanden om, at hun var blevet angrebet af hunde.

En talsperson fra det britiske udenrigsministerium siger til The Telegraph, at ministeriet yder konsulær bistand til kvindens pårørende, der forventes at rejse til Grækenland snarest.

Ifølge lokalbefolkningen i området, ligger der flere gårde ved den sti, som kvinden blev fundet på.

Ved nogle af gårdene er der hunde, som fungerer som vagthunde. Om det er såkaldte vagthunde, der har forårsaget kvindens død, er uvist.

I Grækenland vurderes der at være omkring 1 mio. herreløse hunde.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV
Annonce
International
TV anbefaler
Analyse
Annonce
Vores lærere fortjener den bedste uddannelse
Fremtidens læreruddannelse skal være forskningsbaseret og praksisnær. Og den bør udvikles i tæt samarbejde mellem professionshøjskolerne og universiteterne. Institutionskamp bør afløses af ambitionskamp. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her