*

Europa

Derfor er franskmændene utilfredse med Macrons reformer

Der er varslet flere demonstrationer og strejker over hele Frankrig de kommende uger. Franskmændene er utilfredse med regeringens nye arbejdsmarkedslov.

PARIS

Ét af Emmanuel Macrons allerstørste valgløfter lyder på at få gennemført en stribe reformer på det franske arbejdsmarked.

Men mange franskmænd er stærkt utilfredse med præsidentens varslede initiativer.

Tirsdag demonstrerede tusindvis af franskmænd for første gang mod præsidenten og hans planer.

I videoen her fortæller Jyllands-Postens Frankrig-korrespondent, Marie Louise Albers, om utilfredsheden med arbejdsmarkedsreformerne – og hvorfor præsident Macron er så stålsat på at få dem gennemført.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV
Annonce
International
TV anbefaler
Analyse
Annonce
Send din gamle løbeskade til forsikringen
Har du fået en pludseligt opstået løbeskade inden for de seneste tre år, men ikke gjort mere ved den, så kan du tage skaden op med din ulykkesforsikring. 
Se flere
Musik-Aarhus melder klar til Eskelund
Et forslag om at afsætte 10 mio. kr. til at indrette Eskelund som ny koncertplads møder roser fra Northside og en række andre musikaktører. Eskelund indgår i budgetforhandlingerne. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her