*

Europa

May og Corbyn har suspenderet valgkampen efter Manchester-tragedie

Premierministeren og lederen af oppositionen er blevet enige om at stoppe valgkampen på ubestemt tid.

Jeremy Corbyn, leder af Storbritanniens største oppositionsparti, Labour, siger, at han og premierminister Theresa May er blevet enige om at suspendere valgkampen op mod det britiske parlamentsvalg på grund af hændelserne i Manchester mandag aften.

- Jeg har talt med premierministeren, og vi er blevet enige om, at den nationale valgkamp op til parlamentsvalget vil blive suspenderet, skriver Jeremy Corbyn i en pressemeddelelse.

Tidligere oplyste en unavngiven kilde fra De Konservative til Sky News, at regeringspartiet ville indstille valgkampen på ubestemt tid.

Også de britiske liberaldemokraters leder, Tim Farron, meddelte tirsdag på Twitter, at partiet indtil videre indstiller al national valgkamp.

Meldingerne kommer, efter at 22 er blevet bekræftet døde i forbindelse med en popkoncert i Manchester mandag aften. Derudover er 59 sårede.

Britisk politi har oplyst, at det sent mandag aften modtog anmeldelser om en eller flere eksplosioner ved Manchester Arena.

Foreløbigt efterforsker britisk politi hændelsen som en "terrorhandling".

- Jeg er forfærdet over gårsdagens begivenheder i Manchester. Mine tanker går til familier og venner til dem, der er blevet dræbt og såret, skriver Jeremy Corbyn.

- I dag vil hele landet sørge over de mennesker, som har mistet deres liv, tilføjer han.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Fra arkivet: Efter bomberne i 2005 var der selvransagelse i Londonistan
Premierminister Tony Blair kæmper for at mane Storbritanniens ry som fristed for islamiske ekstremister i jorden. Men var landet for længe for gæstfrit over for prædikanter af had? Og hvad bør man gøre nu? Terrorbomberne i London 7. juli har styrtet Storbritannien ud i selvransagelse.
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV
Annonce
International
TV anbefaler
Annonce
Tydeligt ironisk BBC-vært læste gammel nyhed på direkte tv
BBC-værten kunne i denne uge afsløre, at det britiske kongehus får en ny baby til april - men det er en gammel nyhed, bemærkede værten lettere ironisk. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her