*

Europa

En vold af pigtråd skiller nu Makedonien fra Grækenland

Makedonien har effektivt lukket sin grænse for flygtninge og migranter fra Grækenland.

Ruten ind i Europa er blevet endnu mere besværlig for ikke-EU-borgere, efter at Makedonien har spærret grænsen til Grækenland.

Naboerne fra Slovenien og Serbien har ligeledes lukket af for migranter, der dermed ser ud til at strande i Grækenland, der for mange mennesker er første stop i Europa.

Der befinder sig omkring 35.000 migranter og flygtninge i Grækenland, og landets regering forventer, at det tal bliver fordoblet i løbet af marts måned.

Ritzau
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Annonce
International
Analyse
Annonce
Bolig
Pep haven op i decembermørket
Når mørket, kulden og de korte dage for alvor sætter ind, sættes havelivet på standby. Men lad julemåneden være en anledning til at sprede planteglæde og farve helt tæt på boligen. 
Se flere
Sigtelse: Tre personer har indsmuglet 11,7 tons hash
To mænd og en kvinde fra Sjælland blev onsdag anholdt og sigtet for at have indsmuglet 11,7 tons hash fra Spanien til Danmark. Politiet har efterforsket personerne i 10 måneder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her