*

Europa

En vold af pigtråd skiller nu Makedonien fra Grækenland

Makedonien har effektivt lukket sin grænse for flygtninge og migranter fra Grækenland.

Ruten ind i Europa er blevet endnu mere besværlig for ikke-EU-borgere, efter at Makedonien har spærret grænsen til Grækenland.

Naboerne fra Slovenien og Serbien har ligeledes lukket af for migranter, der dermed ser ud til at strande i Grækenland, der for mange mennesker er første stop i Europa.

Der befinder sig omkring 35.000 migranter og flygtninge i Grækenland, og landets regering forventer, at det tal bliver fordoblet i løbet af marts måned.

Ritzau
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Annonce
International
Analyse
Annonce
Pilgrimsfærd til Alfa-land
Et besøg på Alfa Romeos nyrenoverede fabriksmuseum lige uden for Milano er ikke kun et must for alfisterne. Flot arkitektur og avanceret multimedieteknologi gør det til en oplevelse for hele familien. 
Se flere
Biler
David hjalp os med adressen
Hurtig respons fra en af stemmerne bag Opels nye Onstar-system, der både kan hjælpe og guide under kørslen. Vi har testet systemet i praksis. 
Se flere
Viden
Myrer kan finde hjem, selvom de går baglæns
Når myrer skal hjem til boet med blade eller døde insekter, går de baglæns og slæber byttet foran sig. Alligevel kan de godt finde hjem, og forskere har nu opdaget et slags indre kompas, der giver myrerne denne evne. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her