*

Europa

EU's forhandlinger med Storbritannien er vand på Danmarks mølle

Jyllands-Postens korrespondent, Heidi Plougsgaard, rapporterer fra Bruxelles, hvor Europaparlamentet forhandler med Storbritannien.

EU's præsident, Donald Tusk, har tirsdag givet Storbritannien en række indrømmelser, der skal hjælpe David Cameron med at holde Storbritannien i unionen.

I Bruxelles rapporterer Jyllands-Postens korrespondent, Heidi Plougsgaard, og hun er overbevidst om, at forhandlingerne kommer til at få indflydelse på Danmarks EU-politik.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Annonce
International
Analyse
Annonce
Slotsferie på sønderjysk: Gram Slot - fra nedslidt ruin til økologisk kraftcenter
Et utal af arrangementer lokker hvert år over 120.000 besøgende forbi Gram Slot i Sønderjylland. Det er muligt at overnatte på slottet, og så kan man også blot stoppe op på forbivejen og klappe dyrene i minizooen. 
Se flere
Bolig
Hvad gør du, hvis trægulvet knirker?
Knirkende gulvbrædder kan være irriterende, men de er heldigvis relativt lette at reparere, hvis hele gulvet ikke skal skiftes. Få et godt tip her fra Bolius. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her