*

Europa

Årsdag for Charlie Hebdo: "Frankrig er et splittet og bange land"

For et år siden blev satirebladet Charlie Hebdo ramt af et terrorangreb. Jyllands-Postens korrespondent, Solveig Gram Jensen, reporterer fra Paris.

I Paris rapporterer Jyllands-Postens korrespondent, Solveig Gram Jensen, om folkestemningen på årsdagen for angrebet på det franske satiremagasin, Charlie Hebdo.

Her har franske politikere og medier i dag markeret årsdagen, og flere steder er der blevet lagt blomster til minde om de dræbte satiretegnere.

Tegnere og intellektuelle: Selvcensuren vokser i Frankrig

Der er en helt særlig stemning i Frankrig, hvor man mod forventning ikke ser et land, der står stærkere sammen end før de to terrorangreb i 2015. Solveig Gram Jensen rapporterer, at franskmændene er splittede og bange.

Hør hvorfor i indslaget foroven.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Stille mindeceremoni i Paris
Familier til ofrene har på forhånd ønsket, at etårsdagen for terrorangrebet skulle foregå uden nogen politiske taler og store offentlige mindehøjtideligheder.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Opråb til pædagoger: Hvem bestemmer over dit sexliv i dag?

Krestina Andersen, pædagog og kommende seksualvejleder, Olof Palmes Allé 42b, st. 2, Aarhus N
Alle mennesker har en seksualitet uanset handicap og alder. Og alle har ret til et seksualliv.
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Annonce
International
Analyse
Annonce
Bolig
Pep haven op i decembermørket
Når mørket, kulden og de korte dage for alvor sætter ind, sættes havelivet på standby. Men lad julemåneden være en anledning til at sprede planteglæde og farve helt tæt på boligen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her