*

Europa

Flemming Rose: “Det løber én koldt ned ad ryggen”

Jyllands-Postens udlandsredaktør er rystet over angrebet I Paris - men ikke overrasket.

12 dræbte og mindst 24 sårede efter attentat mod islamkritisk magasin, som tidligere er truet for at offentliggøre Muhammed-tegninger.

Dødstallet stiger efter terrorattentatet, der kort før middag ramte redaktionslokalerne i Paris for det satiriske og islamkritiske ugemagasin Charlie Hebdo.

Det parisiske politi melder om 12 dræbte efter at to svært bevæbnede maskerede mænd kl. 11.30 trængt ind i magasinets lokaler og begyndte at skyde løs.

Hør Flemming Roses reaktion på angrebet, en beskrivelse af satirebladet samt en vurdering af, hvilke paraleller man kan trække mellem Charlie Hebdo og Jyllands-Posten.

Følg
Jyllands-Posten
Debat: Særbehandling
Lars Teisner Nielsen, Porsevej 35, Hjørring
Det er desværre ved at være helt sædvanligt, at når der mest er brug for et indlæg fra sværmen af ansatte i den offentlige ligebehandlings- og ligestillingsindustri, svigter man fuldstændig sin opgave.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Annonce
International
Analyse
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her