*

Europa

Flemming Rose: “Det løber én koldt ned ad ryggen”

Jyllands-Postens udlandsredaktør er rystet over angrebet I Paris - men ikke overrasket.

12 dræbte og mindst 24 sårede efter attentat mod islamkritisk magasin, som tidligere er truet for at offentliggøre Muhammed-tegninger.

Dødstallet stiger efter terrorattentatet, der kort før middag ramte redaktionslokalerne i Paris for det satiriske og islamkritiske ugemagasin Charlie Hebdo.

Det parisiske politi melder om 12 dræbte efter at to svært bevæbnede maskerede mænd kl. 11.30 trængt ind i magasinets lokaler og begyndte at skyde løs.

Hør Flemming Roses reaktion på angrebet, en beskrivelse af satirebladet samt en vurdering af, hvilke paraleller man kan trække mellem Charlie Hebdo og Jyllands-Posten.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Forsiden lige nu

Fridage kan koste ældre i efterløn

32 årlige seniorfridage skulle være en af goderne ved de nye private overenskomster, men topforhandlerne har sovet i timen eller fortiet oplysninger, lyder kritikken.

Kronik: For fattig til at elske

Jacob Strand Nielsen , kunstner og arkitekt
Staten tvinger mig ud i et tvangsægteskab og en tvungen flytning, for at jeg kan være sammen med manden, jeg elsker.
Om temaet

30. september 2015 var det 10 år siden, at Jyllands-Posten publicerede 12 tegninger af muslimernes profet Muhammed. Hvor står debatten? Og hvordan kommer den videre?

Annonce
Redaktionen anbefaler

Kronik: Carsten Juste: »Nej, vi havde intet at undskylde«

Carsten Juste, ansvarshavende chefredaktør da tegningerne blev bragt
For første gang fortæller den tidligere chefredaktør på Jyllands-Posten Carsten Juste i dette essay om tiden, før, under og efter trykningen af Muhammed-tegningerne.
Mere
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her