*

Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail
International

Så er det varmt! Mand bagte småkager i bilens forrude

Der kan også komme noget godt ud af en heftig hedebølge.

USA

"Det er så varmt, at..."

Man kan afslutte ovenstående sætning på mange måder, men det er de færreste der rent faktisk kan sige, at det er så varmt, at de har bagt småkager i forruden af deres bil.

Trump-tilhænger invaderede kontroversielt teaterstykke

Det kan manden i videoen foroven. For det gjorde han forleden, da hedebølgen i det sydvestlige USA for alvor var på sit højeste. Nogle steder var der 48 grader i skyggen.

USA sælger kampfly for 80 milliarder kroner til Qatar

Det udnyttede herren altså til at smide en plade chokoladesmåkager i forruden af sin bil i Phoenix i delstaten Arizona. Hvordan kvaliteten blev, må stå usagt hen - men de ser da rimeligt færdigbagte ud.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV
Annonce
International
TV anbefaler
Annonce
Få åbnet op om psykisk sårbarhed uden at møde fordomme
Tænk scenarierne igennem, eller opdigt en tredjeperson. Det er nogle af de råd, du kan tage i brug, hvis du skal fortælle om psykisk sårbarhed. 
Se flere
Tydeligt ironisk BBC-vært læste gammel nyhed på direkte tv
BBC-værten kunne i denne uge afsløre, at det britiske kongehus får en ny baby til april - men det er en gammel nyhed, bemærkede værten lettere ironisk. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her